Sala Flyhard: cartellera 2023/24

Sala Flyhard: cartellera 2023/24

Descobreix la cartellera de la Sala Flyhard 2023/24! Ja s’ha presentat la nova temporada d’aquesta sala de teatre de Barcelona que ens ofereix propostes fresques, originals i de gran qualitat. La petita sala situada a Hostafrancs segueix aconseguint ovacions del públic i la crítica gràcies a les seves propostes. Aquí tens la nova programació de la Flyhard per la nova temporada.

Programació Sala Flyhard 2023/24: obres i entrades

La cartellera de la Sala Flyhard està plena de grans èxits. A la seva sala trobaràs tant reposició d’obres que han triomfat, així com noves propostes teatrals. Aquí tens la llista de la nova temporada:

Silvia

Escrita i dirigida per Nelson Valente

La Silvia va fer tot el que s’esperava d’ella: casar-se, tenir dos fills i formar una família. Ara, amb setanta anys i un cop vídua, decideix ser fidel als seus sentiments i viure la vida que sempre havia desitjat. Forma part de la Trilogia OTB d’On El Teatre Batega. Us deixem aquí la nostra crítica de Silvia.

Temporada: Del 21 d’agost al 17 de setembre.

La nit del peix kiwi

Escrita i dirigida per Josep Julien.

Un thriller íntim i hipnòtic sobre un actor que passa per un mal moment. Una nit, el peix kiwi de la peixera de casa se’l mira directament als ulls i se li revela com una profecia, conduint-lo a prendre decisions inesperades. Us deixem aquí la nostra crítica de La nit del peix kiwi.

Temporada: Del 28 de setembre al 16 d’octubre.

Cavallet de mar

Escrita per Pau Coya i dirigida per Rebeca del Fresno.

En Martí fa temps que ha decidit fer el trànsit i ha començat el procés d’hormonació. Però de sobte una notícia inesperada farà que s’ho replantegi tot. És l’obra seleccionada a la Convocatòria de Projectes On el Teatre Batega.

Temporada: Del 2 al 27 de novembre.

Una butaca al Pol Nord

Escrita per Mercè Sarrias i dirigida per Mònica Glaenzel.

Una sessió de teràpia atípica entre l’Eva, una psicòloga acostumada a enfrontar-se a situacions límit, i l’Anna, la seva supervisora i amiga, que es veu entre l’espasa i la paret. La màgia i la seva suspensió de la incredulitat seran temes centrals.

Temporada: Del 14 de desembre al 10 de febrer.

Nova obra de Marta Aran i Pau Coya (sense títol definitiu)

El xoc generacional a través de les arts i la creativitat. Una adolescent, estrella mundial de la dansa urbana, i el seu pare, busquen un punt comú de trobada.

Temporada: Març – abril 2024.

Nova obra de Clàudia Cedó i Llàtzer Garcia (sense títol definitiu)

Un espectacle sobre la màgia, com a suspensió de la incredulitat i temporal de la realitat.
Tractarà sobre la màgia com a religió i com pot interferir de manera imprevisible.

Temporada: Maig – juny 2024

Comprar entrades

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *