Crònica: Sara Cubarsi i Clara Pouvreau – Maldà i Xocolata

Crònica: Sara Cubarsi i Clara Pouvreau -  Maldà i Xocolata

El Baró de Maldà tenia dues passions: la música i la xocolata. Ho va deixar escrit en els seus dietaris. I el teatre Maldà, situat en el seu palau, ha volgut recuperar aquestes dues passions… i enguany ja és la setena edició d’un cicle on brillen les dues coses: la música i la xocolata.

Un cicle que durarà quatre setmanes, quatre diumenges, quatre matinals per gaudir de bona música i de bon xocolata.

Sara Cubarsi i Clara Pouvreau, les primeres artistes del cicle Maldà i Xocolata

El primer concert va estar a càrrec de Sara Cubarsi i Clara Pouvreau. Van oferir un repertori barroc molt ben seleccionat, amb compositors poc coneguts per a la majoria de la gent. Sempre és un plaer que ens descobreixin compositors i la seva música.

El ventall del barroc és ampli i sembla que sempre ens quedem en el més reconegut. Sara Cubarsi i Clara Pouvreau van anar més enllà… i ho van encertar de ple: François Francoeur, Francesco Maria Veracini, Giovanni Benedetto Platti i Arcangelo Corelli. Una selecció exquisida. Unes composicions plenes de moviment i d’emoció que van deixar el públic emmudit.

Els aplaudiments finals van ser tronadors. I Sara Cubarsi i Clara Pouvreau ens van regalar la repeció de la Sonata en Sol menor núm. 6 de Francoeur… i si haguessin repetit tot el concert, tots ens hi hauríem quedat, embadalits.

Bones interpretacions i complicitat damunt l’escenari

Les dues intèrprets van estar brillants i la seva complicitat i és absoluta. Les dues tenien un moment per mirar l’altra, per un somriure, per un cop de cap… fan un equip esplèndid.

Els propers concerts són els dies 17/11 “Ben Che Sia Antico È Molto Buono”; 24/11 “Petita Tempestat” i 01/12 “Telemann Nouveaux Quatuors”. Us recomanem que agafeu l’abonament per a tots els concerts, perquè la Sala Maldà no és massa gran i de seguida estaran les entrades exhaurides.

Maldà i Xocolata és un cicle de concerts que és una perla entre les perles. Un regal a les oïdes i al paladar. Potser caldria posar una cadira de més, perquè la música es tan meravellosa que, qualsevol dia apareixerà el Baró de Maldà i s’apuntarà amb nosaltres a gaudir de la música i de la xocolata.


Crònica: Sara Cubarsi i Clara Pouvreau -  Maldà i Xocolata

Nicolas Larruy El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *