«El Sevilla» es vesteix de Sòcrates – Única actuació al Barts el 7 de gener!

Ens sorprèn, a la majoria, llegir a les banderoles del carrer que «El Sevilla» fa un monòleg, però sí, «El Sevilla» parla, a part de cantar… i segons sembla parla molt bé!

Conegut per ser la veu solista i líder del grup de rock (còmic) Mojinos Escozíos, Miguel Ángel Rodríguez Jiménez es posa ara la túnica de Sòcrates i ens presenta «Reflexiones del hombre lengua», un espectacle únic com ell, que ha rodat per més de 80 sales teatrals i que es desenvolupa entorn de la Maièutica del filòsof grec i d’altres teories coetànies.

Aquest prolífic artista, que a més a més de cantant és humorista, actor i escriptor, ens presenta aquest peculiar show que, si fem cas de les llengües que ja en parlen, és imperdible i molt autèntic.

El mateix Miguel Ángel Rodríguez, que es confessa fan de Sòcrates, bromeja comentant haver rebut millors crítiques amb aquest espectacle que en 20 anys de carrera amb «Els Mojinos».

Els titulars ens anuncien un espectacle «elegantment obscè, educadament maleducat i sàviament pornogràfic»; nosaltres no ens el perdrem, de ben segur que el gaudirem i molt!

No us ho penseu gaire, que farà únicament una funció!

  • SALA BARTS
  • «REFLEXIONES DE UN HOMBRE LENGUA»
  • Dissabte 7 de gener a les 21.30 h
  • Preu: 20 €

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *