El concert Sing Sang Sung va ser una experiència CATÀRTICA!!!

Sing Sang Sung és una macrocantada participativa d’un medley/mashup de Bob Marley que inclou fragments de peces icòniques del rei del reggae, com Three little birds, One love, No Woman, no cry i Get up, stand up. Una macrocantada en la que el públic hi té una part molt important… el públic és qui canta.

Sing Sang Sung una macrocantada al Teatre Poliorama

En Sec fa de director. Primer, ensenya una estrofa en tres tons… i quan ja se la sap tothom, pregunta: quin és el to en què us sentiu més còmodes? I aleshores el Poliorama es torna un batibull de gent que es mou de lloc i es col·loca en tres zones, segons el to de veu… Perquè el públic cantarà a tres veus. Que això del Sing Sang Sung és seriós!!!

Dues hores d’assaig permeten que tothom se sàpiga bé la cançó i la melodia que ha de cantar, en el to de veu que ha triat. Però, a més, el dia 1 de febrer, Sing Sang Sung va comptar amb la participació d’una escola de gent sorda… i van ensenyar a signar la cançó, i així tothom va poder participar, oients i no oients.

I va arribar el moment de cantar i signar el que s’havia assajat durant tot el matí. Amb una banda molt especial formada per La Pau de LA FOLIE (cantant), Carles Serras d’STROMBERS (guitarra), Víctor Martínez “Victormame” de DOCTOR PRATS (teclats), Roger Farré de GOSSOS(baix) i Joan Palà de TXARANGO (percussió), el públic va cantar i signar tota la cançó… una i una altra vegada… i quan acabava la cançó, la gent encara en volia més.

Sing Sang Sung és una macrocantada que crea lligams, que fa passar un matí d’una manera molt divertida… i que fa cantar molt. I cantar alegra el cor!

Sing Sang Sung, la macrocantada oberta a tothom que vulgui gaudir de la música i d’una bona cantada. Tant si canteu bé, com si no, aneu al Sing Sang Sung… és catàrtic!!!

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *