Stéphane Degout I Cédric Tiberghien al Festival Life Victòria 2019

Stéphane Degout I Cédric Tiberghien al Festival Life Victòria 2019

Stéphane Degout és un baríton amb una llarga carrera al seu damunt. Un baríton amb una veu plena de modulacions que fa que cada síl·laba i cada respiració de cada cançó tinguin una tonalitat diferent. Una veu dolça i alhora potent que captiva al seu públic.

Un altre concert excel·lent dins el Life Victòria 2019

Per al concert del Life Victòria va triar un repertori amb textos de Paul Verlaine, Francis Jammes, Maurice Maeterlink, Heinrich Heine, Eduard Mörike… musicats per Franz Schumbert, Hugo Wolf, Lili Boulanger i Gabriel Fauré. Textos plens d’al·legories simbolistes i de cants a la natura.

La música de Schubert i Fauré és més una guia per a la veu, que una melodia que l’acompanya. I Cédric Tiberghien va estar atent contínuament a la interpretació de Stéphane Degout. Un acompanyament al piano que era també un acompanyament visual. Tots dos intèrprets fan un molt bon equip.

Stéphane Degout va cantar amb breus pauses un repertori molt llarg. La veu, en tot moment, va ser un regal per a les oïdes. Gairebé es podria dir que el públic va deixar de respirar per poder escoltar i paladejar totes i cada una de les notes. La veu de Stéphane Degout és plena de vibracions i canvis subtils que fan de cada cançó un concert únic.

Els aplaudiments van ser aclaparadors, i merescudíssims. En agraïment, Stéphane Degout i Cédric Tiberghien ens van regalar dos lieds més, un de Fauré i un de Schubert. Van ser dues hores d’un concert tan bonic que ens va semblar que s’havia aturat el temps per a nosaltres.

El Festival Life Victoria continua, doncs, amb una programació excel·lent. Un festival que ens porta intèrprets d’un nivell altíssim, que saben bastir uns concerts amb molt d’encert. Tenir aquest festival a Barcelona és un gran luxe. I esperem que hi sigui molts i molts anys!

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *