Teatre Condal: programació 2023/24

Teatre Condal: programació 2023/24

Cartellera teatre Barcelona

Et presentem la programació del Teatre Condal 2023/24! La nova temporada ja és aquí i a Espectáculos BCN t’oferim la cartellera del Teatre Condal perquè no et perdis cap producció. Una nova temporada carregada de propostes increïbles que t’encantaran!

Programació del Teatre Condal: obres en cartellera

Aquí tens la llista completa de la programació del Teatre Condal per aquesta temporada! Títols brutals que et faran viure un any carregat de bon teatre!

Cartelera teatro Barcelona

LA NOCHE DE LOS MUERTOS VIVIENTES ¡LIVE!

DEL 22 DE SETEMBRE AL 5 DE NOVEMBRE DE 2023

¡Llega La noche de los muertos vivientes! Experimenta en directo la inmersión teatral de uno de los lanzamientos más influyentes de todos los tiempos, un auténtico tributo a la icónica película de terror cargada de efectos especiales, música, sangre y risas como nunca antes habías presenciado.

Comprar entrades

Cartelera teatro Barcelona

UN AMOR PARTICULAR

DEL 26 DE SETEMBRE AL 15 DE NOVEMBRE DE 2023

«Un amor particular» és una comèdia amb tocs musicals i una dosi de romantisme, en la qual dues persones totalment diferents es troben de manera inesperada i desenvolupen una connexió profunda. No obstant això, després hauran de fer front a la dificultat de com gestionar aquesta connexió i quina etiqueta assignar-li.

Comprar entrades

Teatre Condal: programació 2023/24

L’ALEGRIA

EL 30 DE SETEMBRE DE 2023

Una conversa agradable sobre la felicitat com a impuls vital. La satisfacció interior. Experimentar la alegría sin razón aparente. ¿Cómo podemos fomentar y enriquecer la alegría en nuestra vida cotidiana, de manera más efectiva?

Comprar entrades

Mejores monólogos de Barcelona 2023

YO SOBREVIVÍ A LA EGB

A PARTIR DEL 30 DE SETEMBRE DE 2023

Vine a gaudir d’un gran moment carregat d’humor i música per desconnectar del món actual i connectar amb bones vibracions. Si et trobes en la generació Post-Naranjito, però especialment si et consideres de la generació Pre-Covid, aquest espectacle és sens dubte el que busques.

Comprar entrades

Teatre Condal: programació 2023/24

SHARONNE ALL STARS

EL 2 D’OCTUBRE DE 2023

Sharonne és la triomfadora de la segona edició espanyola del famós programa de talents de drag que va començar RuPaul fa uns anys. En aquest espectacle-concert, ens convida a fer un viatge a través de la música de les icones que ens van influir profundament, que van ser presents en els moments més importants de les nostres vides i que van contribuir a fer-nos qui som avui.

Comprar entrades

Teatre Condal: programació 2023/24

TINDER SORPRESA

A PARTIR DEL 6 D’OCTUBRE DE 2023

Ara mateix, lligar ja no té res a veure amb el que era abans… és molt més emocionant! Andreu Casanova t’invita a fer una aventura còmica a través de la selva d’aplicacions per conèixer gent que estan tan de moda en els últims temps. «Tinder Sorpresa» és un monòleg divertidíssim que transformarà la teva percepció sobre les aplicacions de cites. Et garantim que no podràs deixar de riure amb les seves peripècies.

Comprar entrades

Teatre Condal: programació 2023/24

EN JOAN SENSE POR I LA CASA ENCANTADA

A PARTIR DEL 8 D’OCTUBRE DE 2023

La família Martin està ansiosa, ja que en Joan, el seu fill, no coneix el sentiment de la por. Amb l’objectiu de fer front a aquesta situació, la família decideix contractar els serveis d’una agència d’aventures que els proporcionarà un cap de setmana inoblidable en una casa envoltada de misteri.

Comprar entrades

Teatre Condal: programació 2023/24

ALAN

DEL 9 D’OCTUBRE AL 13 DE NOVEMBRE DE 2023

Mar Puig i Mateu Peramiquel han donat vida a «Alan», un musical inspirat en la vida d’Alan Montoliu, el jove de 17 anys que, després de fer la transició i enfrontar-se al rebuig dels seus companys d’escola i a una intensa pressió social, va prendre la decisió de posar fi a la seva vida. Es tracta d’un musical profundament commovedor i emotiu.

Comprar entrades

tot l'any pot ser nadal

TOT L’ANY POT SER NADAL

DEL 9 DE NOVEMBRE DE 2023 AL 28 DE GENER DE 2024

Joan Pera torna als escenaris amb una interpretació magistral, enduent-se el públic a l’univers del carismàtic Ebenezer Scrooge, el personatge icònic creat per Charles Dickens. «Tot l’any pot ser Nadal» ofereix una nova visió del mític «Conte de Nadal» de Dickens, explorant-lo des d’una perspectiva totalment inèdita.

Comprar entrades

Teatre Condal: programació 2023/24

ESCAPE ROOM 2

A PARTIR DEL 5 DE DESEMBRE DE 2023

Descobreix la segona part de l’èxit de Joel Joan i Hèctor Claramunt «Escape Room 2«. Ara, al Teatre Condal arriba la continuació d’aquesta comèdia que ha batut rècords. Una nova proposta teatral protagonitzada per Joel Joan, Paula Vives, Borja Espinosa i Agnès Busquets.

Comprar entrades

I aquesta és la primera part de la programació del Teatre Condal d’aquest 2023/24. Com veus, és una programació de luxe amb obres que, segur, seran tot un èxit! Ara et toca tu: a omplir els teatres!!! 🙂

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *