Teatre Goya: programació 2023/24

Teatre Goya: programació 2023/24

Cartellera teatre Barcelona

Et presentem la programació del Teatre Goya 2023/204! A Espectáculos BCN t’oferim la cartellera completa d’aquesta sala de teatre de Barcelona que, enguany, torna a oferir espectacles de gran qualitat artística. No t’ho perdis!

La programació del Teatre Goya: obres en cartellera

Aquí tens una llista amb tota la programació del Teatre Goya d’aquesta temporada. Gaudeix del bon teatre i d’interpretacions de qualitat. Anem al teatre? 😉

Cartelera teatro Barcelona

LAS GUERRAS DE NUESTROS ANTEPASADOS

DEL 6 DE SETEMBRE AL 15 D’OCTUBRE DE 2023

La novela de Miguel Delibes, «Las guerras de nuestros antepasados,» publicada en 1975, se erige como un grito contra la violencia de las guerras. Desde el nombre del protagonista, «Pacífico,» hasta el impactante desenlace de la obra, el autor vallisoletano defiende a lo largo de sus páginas la paz en contraposición a la guerra y la no violencia como un estilo de vida.

Comprar entrades

ultrashow

ULTRASHOW

A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE DE 2023

En l’Ultrashow, l’artista explora un conjunt de 20 o 30 idees o imatges mentals, que es presenten una darrera de l’altra sense una seqüència específica. La duració de l’espectacle és d’aproximadament una hora i vint minuts, i l’artista actua sol en l’escenari. Les idees que s’utilitzen en l’espectacle es seleccionen a partir del material d’anotacions i dibuixos que són elaborats diàriament. Aquesta producció destaca per la seva vessant còmica, encara que les idees en si mateixes no necessàriament han de ser humorístiques.

Comprar entrades

Teatre Goya: programació 2023/24

BUENROLLISTAS

A PARTIR DEL 22 DE SETEMBRE DE 2023

Parrado presenta aquest monòleg que forma part de la programació del Teatre Goya 2023/24.
La invitació és a fer una passejada pel món del bon rotllo sense recórrer als estereotips ni als positivismes. Es proposa a l’individu que es deixi portar, que alliberi el control i que deixi les seves preocupacions a la porta (és important recordar recollir-les més tard, ja que es poden acumular a l’entrada).

Comprar entrades

Teatre Goya: programació 2023/24

L’AMIC RETROBAT

DEL 18 D’OCTUBRE AL 12 DE NOVEMBRE DE 2023

«L’amic retrobat» és un relat que explora l’amistat i el descobriment, alhora que serveix com a recordatori d’un dels episodis més sinistres del segle XX i com un avís sobre com determinades ideologies poden minar el respecte, la convivència comuna i els cercles i espais més íntims.

Comprar entrades

Teatre Goya: programació 2023/24

SR. BOHIGUES, L’EMINÈNCIA HUMANA

DEL 22 D’OCTUBRE AL 17 DE DESEMBRE DE 2023

El Sr. Bohigues és ex cambrer i col·laborador del programa de ràdio VERSIÓ RAC1 durant les últimes 15 temporades. Dins la programació del Teatre Goya presenta «EMINÈNCIA HUMANA», un espectacle d’humor que va a contracorrent en un món clarament pessimista. Aviat ens adonem que estem davant d’una evolució del conegut personatge de la ràdio, la televisió i el teatre, el Sr. Bohigues. Divertit com sempre, en aquesta ocasió va més enllà i ens ofereix un humor sorprenentment humanista.

Comprar entrades

Teatre Goya: programació 2023/24

CONQUERIDORS

DEL 17 DE NOVEMBRE DE 2023 AL 7 DE GENER DE 2024

«Conqueridors» és una comèdia èpica que explora la passió conqueridora que tots portem a dins, una oportunitat excepcional per entrar dins d’un plató i descobrir tots els secrets que esdevenen en el rodatge d’una producció televisiva.

Comprar entrades

Teatre Goya: programació 2023/24

LA TRENA

A PARTIR DE L’1 DE FEBRER DE 2024

Torna l’èxit de «La Trena». Aquest és el relat de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt diferents, comparteixen idees i sentiments que les vinculen en un profund desig de llibertat. Amb Cristina Genebat, Marta Marco, Clara Segura i Carlota Olcina.

Comprar entrades

Aquesta és la programació del Teatre Goya confirmada d’aquest any. Prepara l’agenda i comença a reservar-te dates per anar al teatre!

El Teatre Goya de Barcelona: informació

El Teatre Goya de Barcelona és un dels teatres més històrics i emblemàtics de la capital catalana. En els seus anys de vida, el Goya ha experimentat els seus alts i baixos, però segueix en peus avui dia amb una forta presència en el món teatral gràcies a la gestió del Grup *Focus.

Amb una programació variada i equilibrada, centrada en la producció pròpia de qualitat i en interessantíssimes col·laboracions d’artistes i companyies, els amants del teatre de bé segur que trobaran el seu lloc en el Teatre Goya de Barcelona.

Teatre Goya de Barcelona: breu història

L’edifici del Teatre Goya, construït en 1914, alberga també la set del Centre Aragonès de Barcelona. Construït amb aquest propòsit inicial, no va acollir la funció de sala d’espectacles fins a dos anys més tard, en 1916.

Des de llavors, el Teatre Goya ha estrenat obres com El cap del Baptista de Ramón María de la Valle-Inclán, o Mariana Pineda de Federico García Lorca, a més d’acollir freqüents actuacions d’importants figures teatrals com Margarida Xirgu.

La llarga història del Teatre Goya inclou alts i baixos en la seva activitat teatral. Després d’aquest fort inici, l’any 1932 va veure la transformació del Goya en sala cinematogràfica exclusivament, però afortunadament això va canviar en 1986, quan l’edifici va reprendre la seva activitat teatral, deixant de costat el cinema. Grans èxits del panorama teatral van passar pel Goya, amb actors de renom com Paco Morán, Núria Espert, Àngels Gonyalons, Maria Jesús Valdés, o Pepe Rubianes, entre molts altres.

Actualment, el Teatre Goya és gestionat pel Grup *Focus, i és gràcies a l’excepcional treball d’aquest i a la seva lluita per a salvar a centres emblemàtics de la ciutat comtal que el Goya ha seguit endavant després d’haver de tancar les portes en 2004.

Teatre Goya Barcelona: entrades

Si vols assegurar el teu lloc per a les millors obres de la programació del Teatre Goya, pots accedir a la reserva en línia a través del següent enllaç.

Contacta amb el Teatre Goya de Barcelona

Si necessites contactar al Goya per qualsevol consulta d’informació general, ho pots fer telefonant al número 93 343 53 23, o bé escrivint un correu electrònic a info@teatregoya.cat.

Aforament del Teatre Goya de Barcelona i mapa de butaques

L’aforament total del Goya és de 520 persones després de la renovació de 2008 que va limitar una mica la seva capacitat. A més d’espectacles teatrals, l’espai també pot reservar-se per a reunions, conferències o convencions.

Teatre Goya de Barcelona

On està el Teatre Goya

L’edifici del Teatre Goya es troba al Carrer Joaquín Costa, 68. La direcció completa és la següent:

C/ Joaquín Costa, 68
08001 Barcelona

La seva situació és al centre de la ciutat, a menys de deu minuts caminant des de *Plaça Catalunya i molt prop de Gran Via de les Corts Catalans.

Reconeixeràs al Goya per la seva bonica façana i el seu estil arquitectònic inspirat en l’arquitectura aragonesa del Renaixement.

Com arribar al Teatre Goya de Barcelona

Es pot arribar al Goya molt fàcilment mitjançant el transport públic de Barcelona:

  • Metro: L1 i L2 Universitat
  • Bus: D50, H16, H12, V13, 52, 54, 55, 59, 67, 120
  • Nit Bus (nit): N1, N2, N3, N6, N8, N12, N13

I si necessites un lloc on aparcar el cotxe, hi ha els següents aparcaments a prop, on rebràs un descompte presentant la teva entrada per al teatre:

  • Pàrquing i Serveis Muntaner Center, en C/ Muntaner, 13
  • Pàrquing Aribau 9, en C/ Aribau, 9
Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *