Et descobrim la nova temporada del Teatre Eòlia!

Et descobrim la nova temporada del Teatre Eòlia!

El Teatre Eòlia ens ha presentat la seva nova temporada. Han creat una temporada que crea connexions que trenquen les classificacions que fem, trenquen murs.

El Teatre Eòlia resumeix la seva filosofia en dues paraules: teatre necessari. Hi ha històries que s’han d’explicar, teatre social, teatre de compromís. Teatre que construeix el futur des de la memòria. Teatre que dóna oportunitat a nous creadors, intèrpretes, per mostrar el seu treball.

Malgrat que el Teatre Eòlia està estretament lligat a l’Escola Eòlia, no vol ser un teatre endogàmic i està obert al món, a tothom que aporti propostes interessants. A més, dóna suport a companyies que necessiten una empenta, amb la cessió d’espais d’assaig i amb la Beca Eòlia I+D.

La programació del Teatre Eòlia d’aquest any

  • Per començar, segueix el cicle MONDAY, MONDAY. Dilluns musicals amb espectacles de qualitat: Broadway Babies, Albert Mora i Cantar al Desamor. Estils diferents i muntatges diferents per a tots els gustos.
  • La programació de teatre comença amb Final de Línia i #Omniavanitas…
  • Però també programen un clàssic com El Tartuf de Molière, seguit de Molière, de Carlo Goldoni.
  • De moment, completen la programació P.A.U. Keep it Kutre, L’amor no és per a mi (va dir Medea), i l’espectale guanyador del premi MOSTRA’T 2019, Kentucky ha muerto.

Al Teatre Eòlia hi trobareu figures consagrades de l’escena catalana, al costat de nous intèrprets i dramaturgs. Segurament, en veure la programació, els noms més coneguts atrauran al públic… que tindrà l’ocasió de descobrir noves fornades de gent apassionada del teatre. Estigueu amatents, teniu al davant part del futur del teatre català. Preneu-ne nota dels noms.

El Teatre Eòlia es mou entre el clàssic i el contemporani, entre el vers i la prosa, entre el jazz i el swing… però vol mostrar-nos aquell teatre que és necessari per explicar el món en què vivim.

De moment, per als més curiosos, la companyia Eòlia és al Poliorama amb una adaptació de La Plaça del Diamant. Per anar obrint boca, és un bon començament!

Consulta aquí tota la programació del Teatre Eòlia

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *