Crònica del concert The World of Hans Zimmer

El passat divendres dia 5 d’Abril es va cel·lebrar al Palau St Jordi de Barcelona, el concert de l’espectacle «The World of Hans Zimmer» compositor de bandes sonores de pel·lícules tan conegudes com el Código Da Vinci o Pirates del Carib.

The World of Hans Zimmer té una durada de tres hores i fa un viatge per la trajectòria de la filmografia del compositor alemany. Hans Zimmer ha creat la banda sonora en més de 100 pel·lícules. Des del Código da Vinci passant pel Rei lleó fins a Pirates del Carib, pel·lícules que tothom recorda i que han fet història.

Un gran muntatge pensat dins d’un gran engranatge que combina música, llum i paraula.

The World of Hans Zimmer un recorregut musical per les cançons de Zimmer

Des que va començar el concert s’apreciava la gran compenetració entre tots els components de la companyia i la bona qualitat del so de tota l’orquestra. Un so potent i que sonava de manera molt impactant i juntament amb les imatges projectades de les diferents pel·lícules sorprenien a cada moment. Una combinació perfecte.

Emoció, intensitat i passió sobre l’escenari. A destacar les intervencions tan sorprenents dels solistes que amb tanta emoció i sentiment tocaven les peces de les obres de l’espectacle. Violoncel, percussions i flautes que durant tot l’espectacle tenien un paper principal molt important.

La gran orquestra de més de 100 músics a l’escenari estava acompanyada pel cor que als costats de l’escenari apareixia i desapareixia. El cor de l’espectacle donava una força que s’incorporava amb la de l’orquestra i juntes creaven una explosió sonora impressionant.

Durant l’espectacle es podien veure projeccions de fragments d’entrevistes del procés de creació del mateix Zimmer i companys seus que havien tingut un paper important en la seva vida professional i personal i era molt emocionant.

Una experiència única i molt personal que cal viure en primera persona. I per cert: tornen el 5 de desembre a Barcelona.


Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.