Crítica: UN DIA pels més menuts, al SAT

Crítica: UN DIA pels més menuts, al SAT

Valoració: 8 sobre 10

La programació infantil del SAT ens encanta. Ja hem anat a varis espectacles i podem fer una valoració una mica global; són obres o concerts molt adequats als més petits de la casa i l’aforament és òptim, prou gran perquè hi càpiga força públic però no tant com perquè hi hagi un sol nen que no pugui veure’l i gaudir-lo al 100%.

Un dia, un espectacle de Roseland Musical al SAT

Aquest cop hem anat a veure-hi «UN DIA», de la companyia ROSELAND MUSICAL; un dia que passa entre màgics raconets d’un bosc, un personatge que va fent diferents accions.. utilitzant l’atrezzo, i un element n’ amaga un altre que serveix de complement per la següent escena. La música i la coreografia de moviments acompanyen i endolceixen el que va succeïnt, l’escenografia és simple però molt bonica.

Aquesta petita obra demostra que no calen grans arguments ni muntatges grandiloqüents per alegrar als nens… Només una cara expressiva i somrient que els faci (i ENS faci) viure i descobrir les rutines de cada dia com si fossin una aventura.

Seguirem atents a les propostes pels més menuts del SAT, no ens en volem perdre ni una.


 

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *