Un tret al cap amb Emma Vilarasau, una de les imprescindibles del Grec 2017

Nuestra opinión

Dins el marc del Grec Barcelona 2017 ens trobem amb una proposta molt interessant: «Un tret al cap» de Pau Miró, una obra que parla sobre la professió de periodista i sobre l’ètica professional. Aquest conegut director compta amb el treball d’actrius com Emma Vilarasau, Imma Colomer i Mar Ulldemolins.

Un tret al cap del 30 de juny al 30 de juliol a la Sala Becket

Pau Miró és l’autor i director de l’obra «Un tret al cap» que podrem veure a la Sala Beckett dins el Grec 2017. Es tracta d’una peça que parla sobre el periodisme i el compromís que aquesta feina té envers la societat.

Emma Vilarasau és la protagonista d’aquesta obra de teatre i, en aquesta ocasió, encarna el paper d’una periodista a la que han fet fora del diari on treballava. Aquest és el tret de sortida d’aquesta peça que convida a l’espectador a fer una reflexió sobre el paper del periodisme avui dia. Juntament a Vilarasau hi trobarem a Imma Colomer (que fa el paper de la germana) i Mar Ulldemolins (que encarna a una jove que vol denunciar una injustícia que ha patit).

«Un tret al cap» és una obra que es podrà veure des del 5 de juliol i que estarà en cartell fins el 30 del mateix mes a la Sala Beckett del Poblenou.

 

Pau Miró proposa una història tendra i amarga a la vegada, interpretada per tres personatges femenins que ens parlen de les formes diverses que pren la censura tant en l’àmbit públic com en el privat. L’última creació del dramaturg Pau Miró pren la forma d’un thriller periodístic que, tot i això, no renuncia a l’humor ni a mostrar els aspectes més íntims dels personatges protagonistes.

Informació pràctica de «Un tret al cap»

  • Un tret al cap, de Pau Miró
  • Direcció: Pau Miró
  • Interpretació: Emma Vilarasau, Mar Ulldemolins i Imma Colomer
  • Del 30/06/2017 al 30/07/2017
  • De dimarts a dissabte, 20:30h / Diumenge, 18:30h
  • Una coproducció de la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia i el Grec 2017 Festival de Barcelona

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *