Woyzeck – Parking Shakespeare

Nuestra opinión

Sota de la màscara potser hi ha llum o potser hi ha foscor. És possible que mentre anem caminant durant la nostra vida, a sota de la pell, a sota de la superfície, a sota d’allò que és visible, s’acumulin pedaços o retals de quelcom ple de llum, de colors, d’olor a net. Però també pot ser tot el contrari, pot ser que el nostre camí aconsegueixi que la nostra pell estigui farcida de ferum, de negror, de por. Llavors és quan la nostra humanitat, tot allò bo i esperançador, desapareix i queda, només, un troç de pell insípid i fastigós.

La cia Parking Shakespeare presenta el seu Parking d’hivern, la proposta de la companyia pels mesos de fred. Aquest any, el seu lloc de residència durant dues setmanes és la Fundación Palo Alto, al barri del Poblenou on oferirà una adaptació de «Woyzeck» de Büchner.

Membres de la cia Parking Shakespeare

Membres de la cia Parking Shakespeare

Woyzeck és el retrat del procés de deshumanització que pateix el soldat protagonista com a conseqüència de les pressions del seu entorn social, pressions que es veuen exemplificades en el abusos directes del seu superior, el Capità, i els experiments del Metge local, que l’usa com a conillet d’índies per a les seves investigacions.

Ara que el 2013 es celebra el bicentenari del naixement de Georg Büchner, autor de l’obra, la present adaptació de Woyzeck pretén ser un compendi d’algun dels racons més reveladors de la visió de l’autor.

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *