Crònica del concert de Dàmaris Gelabert

Crònica del concert de Dàmaris Gelabert

Un concert de la Dàmaris Gelabert és una aposta segura per a que els més petits de la casa gaudeixin de la música i de les arts en viu. Si a més hi afegim la màgia del Nadal amb les seves cançons, i el grup vocal In Crescendo, difícilment pot decebre.

Al Teatre Victòria de Barcelona aquests dies això és el que està passant; entrades esgotades per a cada una de les funcions, i és que tothom canta i balla amb alegria i ganes de festa.

Nova edició del concert de Nadal de Dàmaris Gelabert al Teatre Victòria

Aquest any el Teatre Victòria acull una nova edició del concert de Nadal de la Dàmaris amb uns convidats molt especials: els petits i talentosos intèrprets Caterina Cuspinera i Iker Arcediano (ja coneguts pels seguidors de la Dàmaris), el simpàtic robot David Cuspinera i les fantàstiques veus del grup vocal In Crescendo, guanyador de la segona edició del concurs Oh Happy Day (TV3).

Junts interpreten moltes cançons del repertori Nadalenc de la Dàmaris, altres cançons populars, i algunes de les esperades cançons de la cantant com «Bon dia!», «Els dies de la setmana» o «Qui sóc jo?»!

El concert té una gran qualitat sonora gràcies a la Direcció musical d’Àlex Martínez i Lluís Pérez i la màgia d’Àlex Martínez, piano, Adrià Martínez, guitarres, Coqui Castells, bateria, i Dimas Corbera, baix i contrabaix. Destaquen les veus seductores i treballades de In Crescendo, format per Lluís Pérez, Paula Aparicio, Elena Oliver, Samantha López, Anna Pérez, Queralt Barbany, Laia Martínez, Miquel Fernández, Arnau Oliver, Inés Martí de Veses, Maria Rosa Rodríguez i Julen Gerrikabeitia, i la veu dolça i suau de la Dàmaris, fidel als seus treballs discogràfics.

En quant a la posada en escena, es veu que s’ha buscat que tots els intèrprets i cantants tinguin una relació a l’escenari i no quedin com a ens separats, i les coreografies llueixin més les lletres i ritmes de les cançons. El que es podria repensar és la utilització de les pantalles, que tot i entenent que ajuden a escenificar les cançons i la narració entre elles, no són necessàries i deixen en segon pla les possibilitats que ofereixen les arts escèniques.

Tot i això, l’espectacle de la DÀMARIS GELABERT – M’AGRADA EL NADAL AMB ELS INCRESCENDO és un molt bon pla familiar per aquestes vacances nadalenques!!


Crònica del concert de Dàmaris Gelabert

Julia Faneca

oy una apasionada de las Artes Escénicas desde que nací, debido a que mi padre es actor. He tenido el privilegio de estar entre bambalinas y de público desde bien pequeña. Además, me han hecho descubrir la fuerza que tienen como herramienta para transformar la sociedad en un mundo mejor, su fuerza artística y creativa, y su grandeza para crear espíritu crítico y para educar en mayúsculas. Todo esto me hizo profesionalizarme en Arte Dramático, Comedia Musical y Danza.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *