Viu la màgia del blues amb el 19è Festival de Blues de Barcelona

Viu la màgia del blues amb el 19è Festival de Blues de Barcelona

No hi ha millor sintonia de nit d’estiu que l’irresistible so d’un saxòfon sobre un piano i aquelles veus que transporten a sales de llum tènue i espatlles relaxades… I gràcies a la 19a edició del Festival de Blues de Barcelona, aquest és un somni més proper del que sembla!

Sota el ja conegut lema de “Nou Barris, l’ànima del blues a Barcelona”, el Festival de Blues de Barcelona aproparà altre cop la màgia del blues al Pati de la Seu del Districte de Nou Barris per 19è any consecutiu.

La millor escena musical de blues té cita al Festival de Blues de Barcelona

Aquest juliol, del dia 1 a l’11, el Festival de Blues de Barcelona ens farà somniar altre cop a so de blues en una 19ª edició que reunirà els millors artistes del gènere per transformar Nou Barris en la capital del blues a Barcelona.

Deixant el “Chicago blues” a l’altra banda de l’oceà per crear el nostre propi “Nou Barris blues”, el Festival de blues de Barcelona programa enguany 9 concerts de gran format al Pati de la Seu del Districte, que a més aniran acompanyats d’un seguit de concerts socials i activitats de divulgació de la música blues en diversos escenaris de la ciutat durant dos dels onze dies que dura el festival (el 5 i el 6 de juliol).

Per seguretat, es mantindran les restriccions d’aforament i distància ja implementades l’any passat, que limiten el festival a 250 persones amb visibilitat i distància social. Això farà que enguany, com l’any passat, es requereixi una entrada al festival després que aquest hagués mantingut 17 edicions de gratuïtat.

Aquesta entrada tindrà un preu de 10 euros per tal de controlar l’aforament, garantir una experiència musical segura, i també ajudar al finançament d’un festival únic, de qualitat, i situat a l’extraradi de Barcelona.

Artistes del Festival de Blues de Barcelona

Per tal de compensar aquest fet, els organitzadors han preparat 9 concerts amb una extraordinària cartellera d’artistes, entre els quals trobem grans noms locals del gènere com:

  • El saxofonista Dani Nel·lo, la Barcelona Big Blues Band & Spencer Evoy (sota la direcció del gran contrabaixista Ivan Kovacevic)
  • Big Dani Pérez & Albert Bello Quintet presentant una innovadora barreja sonora.
  • L’espectador podrà gaudir també de la música de personalitats i grups com Rambalaya
  • El renovat Red House Revival, A Contra Blues, Koko Jean & The Tonics, Flamingo Tours
  • I fins i tot un homenatge al gran mestre del blues Andreu Casas de la mà dels millors artistes i professorat de l’Escola-Taller de Blues de Barcelona (Ivan Kovacevic, Martí Elías, Big Dani Pérez, Blas Picón, Chino Swingslide i els germans Santos i Victor Puertas).

Com cada any des del seu naixement el 2003, el Festival de Blues de Barcelona està organitzat per Capibola Blues, capaç de combinar una passió pel gènere del blues amb un afany divulgatiu i un compromís social per tal de contribuir a un accés a la cultura més obert, participatiu i solidari.

Així que aquest juliol dirigeix-te a Nou Barris per fer realitat tots els teus somnis, o simplement per gaudir de la millor oferta de blues de la ciutat, que ve a ser el mateix! Consulta el calendari a la seva web i compra entrades ja!

Consulta també les nostres recomanacions d’activitats i plans a Barcelona per fer d’aquest estiu el millor possible.


Viu la màgia del blues amb el 19è Festival de Blues de Barcelona

Erola Puigsech

Llicenciada en Llengües i literatures Modernes (francès i alemany), he viscut i estudiat per tot Europa des d’Oxford fins a Múnic, Montpeller o Berlín, però Barcelona segueix robant-me el cor cada vegada. M’apassiona tot el que sigui la cultura i les arts, tant literatura com música, teatre o arts plàstiques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *