Les Nits de Barcelona 2023: el nou festival d’estiu

Les Nits de Barcelona 2023: el nou festival d'estiu

El nou festival d’estiu es diu Les Nits de Barcelona i s’ubicarà als emblemàtics Jardins del Palau de Pedralbes. Aquests jardins entre afrancesats i anglesos són dels més elegants de Barcelona, ens transporten a altres temps i creiem estar passejant pels decorats d’una pel·lícula d’època. A Espectáculos BCN t’ho expliquem!

Les Nits de Barcelona és el nou festival de música dels Jardins de Pedralbes

Els Jardins del Palau de Pedralbes fa molts anys que celebren les nits estiuenques amb música, però aquest any ubicaran un nou certamen; la primera edició del festival Les Nits de Barcelona, serà del 27 de juny al 26 de juliol i l’organitza Clipper’s Live.

Les Nits de Barcelona ens porta noms coneguts com ara Molotov, Els Amics de les Arts, Ainhoa Arteta, Delafé y las Flores Azules, Morat, Elefantes, Buhos, David Bisbal o Sergi Carbonell entre molts altres.

Les Nits de Barcelona 2023: el nou festival d'estiu

El festival es dividirà en 2 fases:

  • Del 27 de juny al 6 de juliol els concerts es realitzaran a la zona del jardí, amb un aforament de fins a 800 persones.
  • Del 7 al 26 de juliol s’oferiran en un auditori davant del Palau, amb capacitat per a 2.400 assistents.

En total tindrem 30 nits de música i cultura per triar i refrescar el cos i l’esperit.

“La programació musical és àmplia, eclèctica i de qualitat, incorporant un model molt innovador, que formarà part de la identitat del festival en les pròximes tres edicions” – Juli Guiu, president del Grup Clipper’s i director del festival. “Volem que sigui un festival de tots i per a tots” – Vanessa Llopart, CEO del Grup.

Per abans i després dels espectacles, s’ha escollit al White Summer, que dinamitzarà la zona del Village, on conviuran restauració, disseny i propostes visuals i festives. El Village disposarà també d’un espai per a joves creadors i artesans. Alguns dels noms que trobarem en l’oferta gastronòmica seran Deleito, Nomo, Sauleda o Casa Pepe.

Estem segures que Les Nits de Barcelona serà un nou referent cultural a la ciutat. Les entrades ja estan a la venda!

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *