A CHORUS LINE, el musical d’Antonio Banderas, torna a Barcelona

A CHORUS LINE, el musical d'Antonio Banderas, torna a Barcelona

Antonio Banderas presenta al Teatre Tívoli, A CHORUS LINE. El musical torna a Barcelona en un dia tant especial per a la cultura com el de Sant Jordi. El musical A Chorus Line va néixer a Broadway l’any 1975, on es va estar 15 anys seguits en cartell i va aconseguir 9 premis Tony.

El musical A Chorus Line torna a Barcelona

Bayoork Lee, directora del muntatge actual i una de les protagonistes de l’obra original, ha dirigit 35 produccions internacionals d’aquest musical i agraeix públicament a Antonio Banderas la seva implicació i sobretot la seva passió i il·lusió ja que ha intentat i aconseguit mantenir viu el show, tot i les dificultats que han anat sorgint, «tots semblem més joves quan treballem amb passió i fem el que ens agrada», bromeja Bayoork Lee.

Antonio Banderas, creador del Teatro del Soho Caixabank de Málaga, se suma al projecte com a codirector i productor i es mostra més entusiasmat que mai, en un moment en el que confessa estar molt feliç per poder  estar fent allò que més li agrada; teatre!

«Estem aquí per continuar el que vam començar. – ha dit només agafar el micro. I és que aquest és un cas més d’espectacle que s’ha vist afectat greument per la pandèmia, que s’ha hagut d’ajornar, adpatar i reinventar. -Havíem de mantenir la companyia unida, durant aquest parèntesi, i l’haviem de mantenir també econòmicament, aquestes persones necessitaven ingressos», així que van organitzar altres activitats, com ara tallers, on els artistes puguessin seguir treballant en certa manera i en contacte amb els seus companys.

A Chorus Line és un musical que parla de la realitat que hi ha i que mai es veu, de les persones que estan darrera dels personatges que veiem en escena, per això Banderas creu que ha estat un encert escollir-lo per inaugurar el Teatro del Soho: «és el show perfecte!».

En un moment en que tot és ràpid i efímer i que sembla que no tenim mai temps per a aturar-nos, Banderas recalca la importància de la feina ben feta, de donar valor al directe, a l’autenticitat, a la humanitat, i de transmetre una forma de fer les coses no només en el teatre sinó també en la vida, sobretot a la gent jove.

En paraules d’ell mateix durant la Roda de Premsa:

«Vivim en la gran cerimònia narcisista del selfie, sembla que si no gravem les coses no existeixen i el teatre és un art efímer que manté aquesta màgia que les xarxes socials han, d’alguna manera, minvat, o perjudicat, perdura en el nostre record i això em sembla perfecte.

Passi el que passi, en el teatre, sempre hi ha allà dalt una persona que t’està explicant alguna cosa i aquí baix una altra que l’està escoltant. I entremig no hi ha res. Això és màgic.»

A Chorus Line estarà al Teatre Tívoli de Barcelona durant 6 setmanes i coincidirà en cartellera amb The Company, de Stephen Sondheim i dirigida també per Banderas, que es representarà al Teatre Apolo a partir del 2 de maig al 12 de juny. El musical A CHORUS LINE finalitzarà a Barcelona després d’haver fet més de 300 funcions.


A CHORUS LINE, el musical d'Antonio Banderas, torna a Barcelona

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *