Aquí tens el cartell del Festival Cruïlla 2024

Aquí tens el cartell del Festival Cruïlla 2024

Per fi! Ja tenim el cartell del Festival Cruïlla 2024! Aquest matí es presentava a l’Antiga Fàbrica Damm el cartell del Cruïlla 2024 que, enguany, tindrà lloc del 10 al 13 de juliol del 2024.

El cartell del Festival Cruïlla amb artistes de gran talla mundial

El Festival Cruïlla celebra la seva 14a edició amb una gran diversitat musical i amb artistes com Maria Becerra, Smashing Pumpkins, Pet Shop Boys o Albert Pla.

El Festival Cruïlla 2024 ha preparat la programació de les 4 jornades, del 10 al 13 de juliol, de tal manera que en descobreix artistes nous o poc mediàtics fins al moment, i també ens porta explosius caps de cartell; els quatre dies tenim petites joies i grans explosions, per tots els gustos i colors.

El cartell del Festival Cruïlla 2024 es divideix en:

  • El dimecres serà la nit més jove, enfocada a les músiques urbanes i amb un preu adequat al públic al qual es dirigeix. Ens sorprendran KORA, LOVE YI o MARIA BLAYA i tindrem a MARIA BECERRA com a cap de cartell, entre d’altres.
  • El dijous serà per ballar, amb orquestres, músiques llatines, ritmes africans i la rumba més canalla; descobrirem, els que no ho hem fet encara, a YADAM, MOROCHOS o BIA FERREIRA.
  • La nit de divendres serà més pop-rockera amb l’actuació d’AMARAL entre les més rellevants.
  • I dissabte ho acabaran d’arrodonir amb una gran festa que portarà a caps de cartell nacionals, com THE TYETS o OQUES GRASSES i internacionals, com SMASHING PUMPINS o PET SHOP BOYS.
Aquí tens el cartell del Festival Cruïlla 2024

Totes les novetats del Festival Cruïlla 2024

El Festival Cruïlla també es preocupa per l’impacte en l’entorn, per això hi ha dos dies que compten amb un horari reduït.

El Cruïlla no creix en volum, però sí en dies d’activitat, aquest any seran 4 les jornades de música que ens ofereix, a la ciutat de Barcelona.

Una altra característica del Cruïlla és la diversitat musical, tendència en la qual va ser precursor i que cada cop segueixen més festivals i la identitat de la ciutat que l’acull, com ella és cosmopolita, creatiu i ric en estils i cultures.

Un festival de Barcelona imprescindible

El Festival Cruïlla va néixer fa quinze anys però aquest 2024 celebra la seva 14a edició, coses de pandèmia a les que ja ens estem acostumant, ja que el 2020 va poder fer només una versió XXS, com ens explica Jordi Herreruela, director del Cruïlla, i «aquesta no compta». El Festival Cruïlla es dirigeix en primera instància al públic local, tot i que té una projecció internacional, i és aquesta precisament el primer dels trets diferencials del festival.

El segon és que sempre ha vetllat per la qualitat, molt més que per la quantitat, no vol «rebentar» records d’assistència, per això se celebra en un espai molt ampli, el Parc del Fòrum, i amb límit d’aforament, 25.000 persones per dia.

El cartell del Festival Cruïlla 2024 ja s’ha desvetllat i està carregat d’artistes interessants! No et quedis sense la teva entrada!

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *