Torna la 26a edició del Circ d’Hivern amb «Sotrac»

Torna la 26a edició del Circ d'Hivern amb

A l’Ateneu Popular 9 Barris es reinicia el 26è Circ d’Hivern que aquest any aposta per un espectacle per reflexionar sobre algunes problemàtiques socials que es podrà veure del 18 de desembre al 23 de gener. El director de l’espectacle Raül Garcia, de la cia. Le dessous de Barbara ha presentat Sotrac donant-nos els detalls de la nova proposta dirigida a un públic de totes les edats.

Retorna el Circ d’Hivern a l’Ateneu Popular 9 Barris

El projecte Circ d’Hivern compleix més de 25 anys de trajectòria. Nascut el 1996, el circ ha estat la branca amb la qual han experimentat, oferint propostes a un ampli públic tot visibilitzant i fomentant la creació de companyies relacionades amb aquesta art escènica.

El projecte, per tant, continua apostant pel circ en un context en què, tal com ha afirmat l’equip, li falta suport i recursos per ampliar les seves programacions. D’aquesta manera, Sotrac es presenta inicialment al públic de Barcelona amb la voluntat d’impulsar el circ i revalorar-lo, donant a conèixer la qualitat artística i professionalitat de Catalunya.

Sotrac: un espectacle eclèctic que aborda problemàtiques actuals

Sotrac és el resultat d’un procés de creació col·lectiu, abordant temes que interessaven al director i combinant-ho amb propostes de tot l’equip artístic. L’espectacle s’endinsa en la problemàtica actual de l’impacte de les noves tecnologies a la vida quotidiana, la presència de les economies de plataforma i la por a la mort, entre d’altres.

Per així qüestionar la vida de la societat actual que viu immersa en un món virtual que no és real, tal com ha afirmat Raül. Afegint de la mateixa manera la necessitat d’abordar-los amb cert humor i ironia quan es tracten de problemes tan greus.

Aquest cop l’espectacle compta amb una alta presència d’artistes catalans i vinculats al mateix Ateneu. Lara Renard, especialitzada en trapezi amb una trajectòria lligada a l’Ateneu; Mariano Rocco, artista de circ argentí; Sarah Anglada, intèrpret formada en dansa i moviment; Maria Solà, clown i música; i Matias Plaul, actor i acròbata, són els artistes que, després d’una audició de 4 dies i més de 150 participants, han aconseguit pujar a l’escenari. Afirmant Raül Garcia:

Buscàvem més gent que pogués defensar qualsevol escena.

Ja que, la proposta de circ contemporani s’alça barrejant diferents tècniques com són l’ús de la perxa xinesa, el trapezi i el cèrcol aeri, combinat amb dansa, moviment, acrobàcies, interpretacions i cant.

Compra les entrades de Sotrac

No us podeu perdre la nova proposta del Circ d’Hivern que es representarà a l’Ateneu Popular 9 Barris des del 18 de desembre al 23 de gener, amb l’excepció del divendres 14 de gener que se substitueix per la funció matinal del 16 de gener. I amb un horari de dilluns a dissabtes a les 19.00 h, i diumenges a les 18.00 h. Oferint d’aquesta manera un total de 23 funcions a un públic general, i 6 funcions al públic escolar.

Les entrades de l’espectacle, apte per tots els públics i recomanat a partir de 8 anys, es poden comprar per internet a l’ateneu9b.net, a les taquilles o trucant al 93 350 94 75.


Torna la 26a edició del Circ d'Hivern amb

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *