Els Amics de les Arts presenten Allà on volia al Teatre Auditori de Granollers

Els Amics de les Arts van oferir un gran concert a Les Nits de Barcelona 2023

El Teatre Auditori de Granollers vibrarà amb l’esperada actuació d’Els Amics de les Arts divendres 23 de febrer a les 20.00 h. Després d’una aclamada gira d’estiu, on van encapçalar els principals escenaris del país, el trio format per Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret arriben carregats d’energia per oferir un espectacle inoblidable.

Allà on volia és el nou disc d’Els Amics de les Arts

El seu últim disc, ‘Allà on volia’, va veure la llum al març de l’any passat i ha rebut elogis de crítica i públic. Amb aquest àlbum, Els Amics de les Arts exploren noves sonoritats, mantenint la seva essència inconfusible. ‘La nit sembla que serà nostra’, ‘Cada cel’ o ‘Estimeu-me’ són algunes de les 8 noves cançons de la banda que contenen col·laboracions d’artistes com Eva Amaral, Andrea Motis i Marco Mezquida.

El disc, publicat sota el segell Pistatxo Records, és fruit d’un treball profund i autèntic, produït i mesclat per Tony Doogan i masteritzat als prestigiosos estudis Abbey Road de Londres. Amb aquesta obra, Els Amics de les Arts continuen consolidant-se com un dels grups més sòlids de la música en català, captivant públic i crítica amb la seva capacitat de connectar i emocionar.

La portada d’ ‘Allà on volia’ pretén simular una foto enganxada i reconstruïda amb un tros de cinta adhesiva i reflecteix la idea de reconstrucció i reflexió, un tema present en les seves lletres que es veu amplificat pel context de la pandèmia.

Catorze anys captivant el públic

Els Amics de les Arts és un grup de música català creat l’any 2005 a Barcelona, que ha esdevingut una figura destacada en l’escena musical catalana i que compta amb una trajectòria que abasta diverses etapes i un estil que barreja el folk-pop, avant, i pop d’autor.

Des de les seves primeres maquetes fins als èxits comercials com Bed & Breakfast (Discmedi, 2009) i els àlbums següents com Espècies per catalogar (Discmedi, 2012), Els Amics de les Arts han mantingut una coherència artística i una creativitat que han captivat els seus seguidors i seguidores. Amb lletres que aborden situacions quotidianes, utilitzant recursos com jocs de paraules i ironia, el grup ha construït una identitat única que els ha guanyat un lloc destacat dins del panorama musical català.

El trio seguirà la gira per Madrid el 14 de març i tornarà a Catalunya el mes d’abril, al Teatre Municipal de Girona en un doble concert el dia 12 al Festival Strenes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *