Els Amics de les Arts al Festival Jardins de Pedralbes 2022

Els Amics de les Arts es troben enregistrant actualment el seu darrer treball, un disc que sortirà a principis del 2023, així que no els veurem girar pel nostre país aquest estiu, però, el 10è Festival Jardins de Pedralbes ens brinda l’ocasió de disfrutar-los en l’únic concert que el grup oferirà.

Els Amics de les Arts estaran el 17 de juny al Festival Jardins de Pedralbes

El Festival Jardins Pedralbes sempre és una meravellosa ocasió de passar les nits de calor envoltats de cultura, màgia i molt de glamur; aquest any celebren la seva desena edició i ho fan amb un cartell molt especial. Els Amics de les Arts hi actuaran per primera vegada. També podrem gaudir en aquest emblemàtic Jardí, d’artistes com Madness, Crowded House, Raphael, Juanes, Loquillo o Crystal Fighters entre molts.

Per això, Els Amics de les Arts ens preparen una nit plena de sorpreses, on conviuran els temes del seu cinquè disc, «El senyal que esperaves» amb altres de clàssics, com el seu popular Jean-Luc, Louisiana o Els Camps de cotó o el seu mític Home que treballa fent de gos. Amb el seu darrer disc, Els Amics de les Arts, han rebut el premi Enderrock Millor Disc Pop segons la crítica 2020.

El grup català, que té més de quinze anys de trajectòria, ens regala sempre directes espectaculars, són un d’aquells grups que val la pena viure en directe, perquè tenen connexió amb el públic i bromegen i agraeixen la presència dels seus seguidors i la gaudeixen i això, a part de ser fabulós, es nota i se sent. Els directes dels Amics de les Arts són un festival i en aquest marc de Pedralbes no ens els perdrem per res del món!

Esperem que gaudiu molt de la nit del 17 de juny al 10è Festival Jardins Pedralbes Barcelona.


Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *