Els Amics de les Arts al Palau de la Música el 22 de febrer

El dilluns 22 de febrer actuen Els Amics de les Arts al Palau de la Música, a Barcelona. Presenten el seu últim disc, “El senyal que esperaves”, que es va publicar el mes de setembre passat, sis mesos més tard del previst, a causa de la Covid-19.

La gira ha patit canvis de tota mena, dates, horaris, llocs i aforaments, però aquí els tenim, amb més optimisme que mai, en un disc que ens anima a seguir endavant, sempre i malgrat els obstacles que puguin anar creuant-se en el camí.

Concert d’Els Amics de les Arts a Barcelona

Es tracta de deu temes que canten a la vida, com fan ells sempre i d’aquesta manera tan peculiar que tenen d’explicar-nos històries; aquesta manera divertida i quotidiana, còmplice, senzilla i rica al mateix temps, rica en recursos, en llenguatge, en dir-ho així com sona però dir-ho bonic i picant-te l’ullet. 

El grup, format actualment per Dani Alegret, Joan Enric i Ferrán Piqué farà dos concerts el mateix dia 22 de febrer, al Palau, un a les 18 h i un segon a les 20:30 h. Trieu el que trieu, podreu ser a casa abans de les 23h, tal com dicta la nova normativa i l’excepció pertinent, que fa referència a la tornada a casa venint d’un esdeveniment cultural.

La gira d’Els Amics de les Arts rodarà per Girona, Manresa o Calella de Palafrugell, entre altres indrets catalans. Tenim moltíssimes ganes de viure’ls en directe!


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *