Celebrem Sant Jordi amb Els Amics de les Arts

Ja els tornem a tenir aquí i en una data tan especial per a tots els catalans, com és la Diada de Sant Jordi. Una data que associem directament i inevitable amb “CULTURA”, amb “ART”, i amb amor, MOLT D’AMOR.

Els Amics de les Arts presenten El senyal que esperaves el dia de Sant Jordi

Els Amics de les Arts segueixen la seva gira -que van haver de posposar, adaptar i reinventar, en diverses ocasions per culpa de la COVID-19- i ens presenten el seu darrer treball, El senyal que esperaves, guardonat amb el premi Enderrock al millor disc pop del 2020.

El cinquè disc d’Els Amics de les Arts ve amb deu nous temes que compten novament amb la producció de Tony Doogan. El senyal que esperaves s’ha Gravat a Cornellà del Terri, mesclat a COD Studios (Glasgow-Escòcia) i l’ha masteritzat Frank Arkwright a Abbey Road.

Concert per triplicat d’Els amics de les Arts a la Sala Barts

Dins del marc del Guitar Bcn 21, ens oferiran 3 concerts a Barcelona en menys de 24 h; el primer el dia 23 d’abril a les 18 h, el segon a les 20:30 h i el tercer l’endemà, 24 d’abril, a les 12 h. Així que n’hi ha per tots els gustos i colors: pels més joves, pels més madurets, pels que han de buscar cangur, no hi ha excusa… bé, sí, que no quedin entrades, perquè en queden ja molt poquetes. Espavileu!

Aquests concerts són una proposta fantàstica per celebrar el Sant Jordi amb la vostra parella, amiga, pare… o amb qui sigui que vulgueu compartir la màgia de la música en directe i de la cultura, QUE ÉS SEGURA I ENS VOL TENIR A PROP, igual que nosaltres a ella.

Després de Barcelona, tenim encara moltes oportunitats de veure’ls en directe, a Vic, Girona, Terrassa, Manresa i Calella de Palafrugell.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *