Els Amics de les Arts van oferir un gran concert a Les Nits de Barcelona 2023

Els Amics de les Arts al Festival Jardins de Pedralbes 2022
Fotògraf: José Irún

Els Amics de les Arts van tornar a regalar-nos la seva música i la seva simpatia ahir, en una de LES NITS de Barcelona al Palau de Pedralbes. El concert començava a les 22 h, però des de quarts de nou la gent ja es passejava per aquests majestuosos jardins, ara més secs per les restriccions d’aigua actuals, gaudint d’una beguda fresqueta, alguna tapa o fins i tot un gelat amb «topping» inclòs, els més llaminers.

Només uns minuts passades les deu, Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret apareixien a l’escenari amb aquesta energia positiva tan característica del grup, igual que fan sempre, tot i la xafogor d’ahir al vespre a Barcelona.

Els Amics de les Arts i les cançons que ens fan somriure

En plena gira estiuenca, aquest trio català amb més de quinze anys de trajectòria, va fer una parada a Pedralbes per presentar cançons del seu darrer disc, «Allà on volia», però també per rememorar grans temes, que ja són himnes per una generació que els ha vist créixer professionalment i evolucionar i jugar amb diferents estils.

Les cançons d’Els Amics de les Arts ens expliquen històries que ens sonen, que hem viscut o que podem entendre perfectament, és per això que mentre les cantem o les taral·legem, sovint ens trobem somrient, còmplices.

Els seus concerts són d’aquells que recomanes a algú encara que no els hagi sentit mai; es gaudeixen, et donen bon rotllo i segur que t’acabes aixecant de la cadira i és que tenen un directe brutal, trien molt bé les cançons i saben connectar amb el públic, bromejant constantment i interpel·lant-lo per fer els cors o acompanyar el ritme d’una melodia tot picant de mans.

Ahir vam gaudir d’un festival d’estiu amb uns músics meravellosos i entregats que s’ho passen bé actuant i es nota, i el públic és recíproc, com passa sempre en la vida, quan t’entregues i fas les coses ben fetes, que la gent ho nota i ho celebra.

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *