Concert de Pau Vallvé el 2 de febrer dins el Cruïlla d’Hivern

Concert de Pau Vallvé el 2 de febrer dins el Cruïlla d'Hivern

Agenda de concerts Barcelona

Pau Vallvé tanca la gira del seu darrer disc a la Sala Razzmatazz, dins del Cruïlla d’Hivern, amb entrades exhaurides.

El dia 2 de febrer podrem gaudir d’una nit d’aquelles que no et vols perdre: Pau Vallvé torna al Cruïlla pel delit de tots els seus fans. El Cruïlla Hivern 2024 té programats autèntic plans per entrar en calor. Antònia Font, Sexy Zebras o Viva Suecia també han exhaurit ja les entrades.

Pau Vallvé va publicar el seu darrer treball l’any passat i l’ha girat per tot el territori català

El seu últim disc : ) , gravat el 2022 entre Barcelona, Ciutadella i Fontderola i autoeditat, l’ha portat a rodar per tot Catalunya, amb més d’una trentena de concerts.

Aquest recull de petits plaers, entre els quals hi ha «Això ja està», «Llevar-nos cada matí» o «Berenar sopar» és el que podrem sentir a la Sala Razzmatazz el divendres 2 de febrer. A més a més, UN DIVENDRES, que sí, que anem a sales el dia que calgui, però, són tan xulos els concerts en divendres!

El músic, compositor i productor català ens regalarà, ben segur, una nit de somriures; és un disc de bon rotllo, molt positiu, com de fet és obvi el bon humor que pretén ja anunciar el símbol que li dona nom.

Això ja està, el concert de Pau Vallvé

Pau Vallvé, amb la seva capacitat única de connectar amb el públic, ens ha conduït a un moment màgic, una culminació esperada que arribarà el 2 de febrer al Cruïlla Hivern 2024.

És un comiat, però no un adeu trist; és una celebració plena d'»il·lusió» i «alegria». Una oportunitat per retrobar-nos, abraçar-nos i ballar com mai abans ho hem fet. Enmig de la fredor de l’hivern, Vallvé ens convida a esperar la primavera, a florir novament, amb la certesa que el millor encara està per arribar. No cal pensar-ho més!

Després de l’experiència intensa del Cruïlla Tardor 2022, l’artista barceloní retorna al festival per acomiadar la gira que l’ha dut a presentar les seves melodies arreu del territori català. I aquesta vegada, podrem gaudir d’aquest espectacle excepcional a l’emblemàtica sala Razzmatazz.

Estem totes esperant la nit del 2 de febrer al «Razz» per curar-nos de qualsevol neguit i deixar-nos endur per la il·lusió del disc : )

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *