Crítica: Apocalípticamente correcto de Luis Piedrahita

Crítica: Apocalípticamente correcto de Luis Piedrahita

Luis Piedrahita ha actuat 3 dies al Teatre Borràs de Barcelona, amb el seu espectacle «Apocalípticamente correcto».

L’humorista, il·lusionista, presentador i escriptor Luis Piedrahita està de gira teatral, presentant el seu últim espectacle. Després de fer riure el públic de Talavera de la Reina, Bilbao, Badajoz o Alacant, entre moltes poblacions, ha fet parada a la nostra ciutat, a la qual la seguiran Vera (Almeria), València i Madrid.

Apocalípticamente correcto, el nou show de Luis Piedrahita

«Apocalípticamente correcto» és el nou show de Luis Piedrahita, en el qual ens parla de la llibertat i de les coses que escollim i les que no, amb el seu humor àcid i quotidià, exemplificant amb actituds que podem reconèixer tots com a pròpies, les absurditats del comportament humà, avui en dia. Ens parla de l’horòscop, de les autocaravanes, de les ofertes del Leroy Merlin i de les eines meravelloses que podem comprar al Lidl encara que no ens facin cap falta.

Un monòleg enginyós i fresc

«Apocalípticamente correcto» és un monòleg enginyós per no parar de riure, però també hi ha un diàleg amb el públic, a qui interpel·la constantment fent partícip de l’espectacle i convertint-lo això en un monòleg compartit molt dinàmic i àgil.

Hem pogut gaudir d’una de les parts més boniques del teatre, la comèdia, tan i tan difícil de fer però tan gratificant. No és una feina fàcil la d’arrencar somriures a gent d’edats i orígens diversos, però Luis Piedrahita ens ha fet passar una hora i mitja meravellosa, oblidant-nos de les nostres preocupacions, però, no per això, amb un humor fàcil o barruer, tot el contrari; ens ha fet reflexionar i pensar, tot rient. Molt esplèndid i recomanable.

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *