Crítica: Mayumana presenta ‘Impulso’ al Teatre Apolo de Barcelona

Crítica: Mayumana presenta ‘Impulso’ al Teatre Apolo de Barcelona

El Teatre Apolo de Barcelona acull fins diumenge 9 de juny el darrer espectacle de Mayumana que redefineix la percepció de la música i el moviment. Impulso barreja música, dansa i humor per explicar la història del viatge de la vida a través del ritme i el moviment. La combinació de sis dones i dos homes sobre l’escenari crea una química única que es tradueix en una perfecta sincronització i en números varis que fan de cada moment una experiència inoblidable.

Mayumana: ritmes hipnòtics i joc de llums impecable

El show és una fusió de cultures i estils musicals. Des de la samba fins al flamenc, passant per rock i beats electrònics, cada número és una peça única que captura l’essència del ritme de la vida. El grup d’origen israelià empra una àmplia varietat d’utensilis, des de tamborets, calaixos i el mítics contenidors, fins a soles de sabatilles, paelles, gots de plàstic i, fins i tot, el seu propi cos, per crear una simfonia de sons que hipnotitzen el públic.

El joc de llums és un altre protagonista de l’espectacle. A través de coreografies il·luminades amb colors intensos, els artistes aconsegueixen transmetre un ventall d’emocions que van des de l’eufòria fins a la nostàlgia. S’atreveixen també a incloure partits de ping-pong, convertint cada moment en una festa visual i auditiva que manté l’audiència amb el somriure als llavis i el cor bategant al compàs del ritme frenètic.

Els ritmes i moviments són complexos i ben estructurats, reflectint les pujades i baixades del viatge de la vida.  El components de Mayumana utilitzen els seus cossos com a instruments, creant ritmes que brollen de les seves palmes, peus i torsos, i que es barregen harmoniosament amb els sons dels objectes quotidians. Això converteix cada actuació en un banquet sensorial que deixa el públic inspirat i energitzat.

Artistes 360º

Els artistes d’Impulso són membres de la reconeguda companyia Mayumana, fundada per Eylon Nuphar, Boaz Berman i el productor Roy Oferen el 1997. Amb gairebé trenta anys de trajectòria, Mayumana ha captivat audiències arreu del món amb el seu estil únic que combina percussió, dansa i teatre físic.

Els seus membres són joves músics, actors i actrius, cantants i ballarins/es que aporten una energia vital a l’escenari. Cadascun d’ells i ells té una formació diversa en disciplines artístiques, fet que els permet crear espectacles dinàmics i plens de vida. La seva habilitat per combinar elements tradicionals amb innovacions contemporànies els ha convertit en un referent mundial en el camp de l’espectacle en viu.

D’aquesta manera, han convertit Impulso en molt més que un espectacle; es tracta d’una celebració de la vida i de totes les emocions que la conformen. Si vols viure una experiència que et faci vibrar al ritme de la vida, no et perdis aquest increïble show al Teatre Apolo de Barcelona.

  • El que més m’ha agradat: La seva capacitat per sorprendre i mantenir l’interès del públic de principi a fi. La diversitat de números, la qualitat de la música i la impecable sincronització fan que sigui una experiència única.
  • El que menys m’ha agradat: En alguns moments, la sobrecàrrega sensorial pot resultar aclaparadora per a algunes persones. No obstant això, és un petit inconvenient en un espectacle globalment espectacular.

COMPRAR ENTRADES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *