Crítica: Oliver Twist, el musical – Teatre Cúpula Arenas

Crítica: Oliver Twist, el musical - Teatre Cúpula Arenas

Cartellera teatre Barcelona

Arriba a Barcelona OLIVER TWIST de Charles Dickens adaptat al format de musical per COCO COMIN. Durant totes les festes nadalenques podem veure el clàssic de Charles Dickens al Teatre Cúpula Arenas de Barcelona. L’espectacle, creat i dirigit per COCO COMIN, és una proposta ideal per gaudir en família durant les vacances escolars.

Coco Comín presenta el musical d’Oliver Twist aquest nadal

Aquesta nova producció d’Oliver Twist posa 12 actors en escena que recreen una història per a tots els públics i molt ben adaptada. La història d’Oliver Twist té moments durs i obscurs, necessaris d’explicar per entendre-la, però en aquesta ocasió, COCO COMIN opta per no recrear-s’hi, no ho passem malament i els nens petits que es trobin entre el públic, no passaran por. Això és un tret important per a moltes famílies.

En aquesta nova versió d’Oliver Twist també s’evidencien els mals i mancances de l’època que retrata però COCO COMÍN hi posa una gran dosi d’humor, alegria i positivisme. L‘Oliver Twist que es representa al Teatre Cúpula Arenas fins al 7 de gener és un musical que agrada a petits i grans.

Un musical optimista i familiar

L’obra té un ritme extraordinari, és fidel a l’original però es permet ser més optimista i això ens agrada en un espectacle familiar i nadalenc. És un conte que han transformat en musical i de fons ens presenta projeccions audiovisuals que representen les pàgines d’aquest llibre. Aquest audiovisual, lluny de quedar forçós o artificial, és delicat i adequat a l’espectacle i els seus públics.

Els actors i les actrius, adults i nens, canten, ballen, interpreten i ho fan molt bé, la qualitat artística de l’escola de COCO COMIN es fa palesa en tot moment, com acostuma a passar en tots els espectacles de la companyia. Les cançons són enganxoses i et fan moure el cos i picar de mans.

Oliver Twist és un musical familiar, explicant un clàssic de la literatura universal, apte per a tothom; EL RECOMANEM 100% perquè és un espectacle rodó.

  • El que més m’ha agradat: nens interpretant a nens; la mirada d’un infant no es pot imitar. I que es fa en català!
  • El que menys: Potser uns decorats reals serien més estètics que les projeccions, però, així i tot, està molt ben trobat.

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *