Crítica: The Producers, el musical – Teatre Tívoli

Crítica: The Producers, el musical - Teatre Tívoli

El Teatre Tívoli ha tornat a obrir les portes a un gran musical, el més premiat de la història: The Producers, guanyador de 12 premis Tony i 11 Drama Desk Awards entre molts altres. Sota la producció de Nostromo Live i dirigit per Àngel Llàcer i Enric Cambray, aquest clàssic creat per Mel Brooks es pot veure ja a Barcelona, traslladant-nos als més mítics teatres de Broadway -i sense envejar-los res-.

La pel·lícula es va estrenar el 1967, el 2001 es va representar per primera vegada a Broadway i, arran de l’èxit del musical, es va fer un remake cinematogràfic l’any 2005.

The Producers, un musical creat per Àngel Llàcer i Manu Guix

The Producers ens explica la història de dos productors que ideen un pla surrealista per fer-se rics estrenant un fracàs teatral. Hauran de trobar el pitjor guió, el pitjor director i l’equip més desastrós que s’hagi vist mai damunt un escenari.

El seu pla és fugir amb els diners dels inversors, però potser surt pitjor del que ells esperen, o millor, segons es miri… els que coneguin la història saben de què parlo, aquells que encara no, l’heu de conèixer.

Un elenc d’actors i ballarins de gran qualitat

Aquesta nova producció, que ja us avancem és explosiva, compta amb dos protagonistes que ho fan que és per treure’s el barret, o per posar-se’l i començar a ballar. Armando Pita es posa a la pell de Max Bialystock i Ricky Mata en la de Leo Bloom; canten, ballen, actuen, transmeten i arriben al públic d’una forma BRUTAL. Ens han encantat.

Però és que tot l’elenc d’actors secundaris i ballarins són d’una qualitat excepcional. Ha arribat el moment de deixar de comparar-nos amb aquells de fora que en saben tantíssim, a casa nostra ja tenim un equip de professionals “que saben fer de tot, com els artistes d’abans”.

Àngel Llàcer està exultant en el paper de Roger de Bacle i se’l veu pletòric i gaudint molt de la seva interpretació, juntament amn Bittor Fernández, en el de Carmen Age-à-trois ens fan petar de riure.

En conjunt, The Producers és un espectacle musical sense prejudicis, una comèdia hilarant, lliure, optimista, que s’acosta i involucra el públic i que converteix la vetllada en una gran festa plena de pluma i confeti, amb orquestra en directe!

  • El que més m’ha agradat: l’energia que desprèn l’espectacle, és una explosió constant d’alegria i alliberament de prejudicis.
  • El que menys m’ha agradat: No se m’acut res.

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *