Neix el Festival SINGULAR per portar el talent emergent a Barcelona

Neix el Festival SINGULAR per portar el talent emergent a Barcelona

Els últims mesos de pandèmia han fet que molts festivals apostessin pel talent local, de proximitat, i que el públic lluités amb la connexió a internet per aconseguir entrades per noms reconeguts del país que repetien a cada festival. El SINGULAR, un nou festival a Barcelona nascut de la promotora TheProject amb Pau Corbalán com a director artístic, trenca aquest patró mostrant-se fidel al seu nom.

Festival Singular: «Singular concerts for singular people«

El SINGULAR arriba a Barcelona amb un cicle de concerts que promet ser tan especial com el seu nom. Començant aquest 22 d’octubre i repartint actuacions al llarg de l’any que ve, el SINGULAR apropa artistes emergents d’arreu del món a la ciutat amb la intenció de traslladar la seva música de la secció de recomanacions i descobriments de Spotify o YouTube a les sales de petit i mig format de Barcelona.

El SINGULAR aposta doncs per artistes emergents que no han seguit necessàriament els circuits convencionals, però que el públic de Barcelona podrà descobrir i escoltar en l’entorn íntim de sales com la BARTS, Apolo, Luz de Gas, la Sala Wolf, La Nau, o Tradicionàrius.

Programació del festival Singular 

El cicle de concerts del SINGULAR mira més enllà de l’escena musical local, i incorpora a la seva programació noms emergents d’arreu del món, que trepitjaran el sòl barceloní a partir d’aquest octubre i tot l’any que ve. Entre les seves propostes hi trobem els següents artistes:

  • Charlie Cunningham (22 d’octubre – BARTS, 20h): jove músic britànic amb mirada folk on el piano i la guitarra prenen protagonisme, influenciats pels seus dos anys a Sevilla estudiant guitarra flamenca. Preus: 18 i 24€ segons zona.
  • Sons of the East (29 de gener – Sala Apolo, 20:30h): grup australià que avança fort en el món independent. Tornaran a Barcelona després de ja dues visites a la ciutat, fent-se seva aquest cop la sala gran de l’Apolo. Preu: 22€ anticipada.
  • Gregory Alan Isakov (14 de febrer – Tradicionàrius, 20:30h): Amb una nominació als Grammy pel millor àlbum de folk l’any 2019, aquest artista sud-africà assegura un estil personal i singular, havent muntat el seu propi segell i estudi de gravació a casa seva a Colorado. Ara visitarà Barcelona aprofitant la seva gira europea amb The Lumineers. Preu: 22€ anticipada.
  • Lime Cordiale (16 de febrer – La Nau, 20:30h): Els germans Oli i Louis Leimbach destaquen pel seu estil indie pop carregat de l’optimisme i el sol d’Austràlia. Ja han guanyat els premis ÀRIA australians com a banda emergent, i ara demostraran el seu talent en una segona visita a Barcelona. Preu: 18€ anticipada.
  • Seafret (19 de març – Sala Wolf, 21:00h): Els anglesos Jack Sedman i Harry Draper visitaran Barcelona per primer cop per presentar el seu segon àlbum Most of Us Are Strangers. Es donaran a conèixer en terres catalanes després d’haver fet gires amb artistes com Hozier, Lewis Capaldi, Jake Bugg i James Bay. Preu: 18€ anticipada.
  • Tom Rosenthal (8 d’abril – La [2] de Apolo, 20:30h): Després d’una exitosa primera visita a Barcelona, Tom Rosenthal tornarà a la ciutat a presentar el seu disc Denis Was a Bird, un tribut al seu pare difunt fa dos anys, recordant-lo amb optimisme. Preu: 22€ anticipada.
  • The Milk Carton Kids (7 de juny – Luz de Gas, 21:30h): Amb una trajectòria de deu anys, el folk americà de Joey Ryan i Kenneth Pattengale els ha guanyat ja dues nominacions als Grammy. El juny que ve visitaran Barcelona per primer cop a través del festival SINGULAR. Preus: 18 i 22€, segons zona.
  • Hollow Coves (11 de juny – Luz de Gas, 21:00h): El fenomen folk australià continua amb Hollow Coves, el duet conformat per Ryan Henderson i Matt Carins, amb lletres i melodies per encantar al públic barceloní el proper juny. Preu: 22€ anticipada.

Les entrades ja estan a la venda a SINGULARCONCERTS, on TheProject també ha recollit hits varis dels artistes convidats en una playlist de Spotify, disponible per preparar-se pels concerts.


Neix el Festival SINGULAR per portar el talent emergent a Barcelona

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *