Neix el Festival SINGULAR per portar el talent emergent a Barcelona

Neix el Festival SINGULAR per portar el talent emergent a Barcelona

Els últims mesos de pandèmia han fet que molts festivals apostessin pel talent local, de proximitat, i que el públic lluités amb la connexió a internet per aconseguir entrades per noms reconeguts del país que repetien a cada festival. El SINGULAR, un nou festival a Barcelona nascut de la promotora TheProject amb Pau Corbalán com a director artístic, trenca aquest patró mostrant-se fidel al seu nom.

Festival Singular: «Singular concerts for singular people«

El SINGULAR arriba a Barcelona amb un cicle de concerts que promet ser tan especial com el seu nom. Començant aquest 22 d’octubre i repartint actuacions al llarg de l’any que ve, el SINGULAR apropa artistes emergents d’arreu del món a la ciutat amb la intenció de traslladar la seva música de la secció de recomanacions i descobriments de Spotify o YouTube a les sales de petit i mig format de Barcelona.

El SINGULAR aposta doncs per artistes emergents que no han seguit necessàriament els circuits convencionals, però que el públic de Barcelona podrà descobrir i escoltar en l’entorn íntim de sales com la BARTS, Apolo, Luz de Gas, la Sala Wolf, La Nau, o Tradicionàrius.

Programació del festival Singular 

El cicle de concerts del SINGULAR mira més enllà de l’escena musical local, i incorpora a la seva programació noms emergents d’arreu del món, que trepitjaran el sòl barceloní a partir d’aquest octubre i tot l’any que ve. Entre les seves propostes hi trobem els següents artistes:

  • Charlie Cunningham (22 d’octubre – BARTS, 20h): jove músic britànic amb mirada folk on el piano i la guitarra prenen protagonisme, influenciats pels seus dos anys a Sevilla estudiant guitarra flamenca. Preus: 18 i 24€ segons zona.
  • Sons of the East (29 de gener – Sala Apolo, 20:30h): grup australià que avança fort en el món independent. Tornaran a Barcelona després de ja dues visites a la ciutat, fent-se seva aquest cop la sala gran de l’Apolo. Preu: 22€ anticipada.
  • Gregory Alan Isakov (14 de febrer – Tradicionàrius, 20:30h): Amb una nominació als Grammy pel millor àlbum de folk l’any 2019, aquest artista sud-africà assegura un estil personal i singular, havent muntat el seu propi segell i estudi de gravació a casa seva a Colorado. Ara visitarà Barcelona aprofitant la seva gira europea amb The Lumineers. Preu: 22€ anticipada.
  • Lime Cordiale (16 de febrer – La Nau, 20:30h): Els germans Oli i Louis Leimbach destaquen pel seu estil indie pop carregat de l’optimisme i el sol d’Austràlia. Ja han guanyat els premis ÀRIA australians com a banda emergent, i ara demostraran el seu talent en una segona visita a Barcelona. Preu: 18€ anticipada.
  • Seafret (19 de març – Sala Wolf, 21:00h): Els anglesos Jack Sedman i Harry Draper visitaran Barcelona per primer cop per presentar el seu segon àlbum Most of Us Are Strangers. Es donaran a conèixer en terres catalanes després d’haver fet gires amb artistes com Hozier, Lewis Capaldi, Jake Bugg i James Bay. Preu: 18€ anticipada.
  • Tom Rosenthal (8 d’abril – La [2] de Apolo, 20:30h): Després d’una exitosa primera visita a Barcelona, Tom Rosenthal tornarà a la ciutat a presentar el seu disc Denis Was a Bird, un tribut al seu pare difunt fa dos anys, recordant-lo amb optimisme. Preu: 22€ anticipada.
  • The Milk Carton Kids (7 de juny – Luz de Gas, 21:30h): Amb una trajectòria de deu anys, el folk americà de Joey Ryan i Kenneth Pattengale els ha guanyat ja dues nominacions als Grammy. El juny que ve visitaran Barcelona per primer cop a través del festival SINGULAR. Preus: 18 i 22€, segons zona.
  • Hollow Coves (11 de juny – Luz de Gas, 21:00h): El fenomen folk australià continua amb Hollow Coves, el duet conformat per Ryan Henderson i Matt Carins, amb lletres i melodies per encantar al públic barceloní el proper juny. Preu: 22€ anticipada.

Les entrades ja estan a la venda a SINGULARCONCERTS, on TheProject també ha recollit hits varis dels artistes convidats en una playlist de Spotify, disponible per preparar-se pels concerts.


Neix el Festival SINGULAR per portar el talent emergent a Barcelona

Erola Puigsech

Llicenciada en Llengües i literatures Modernes (francès i alemany), he viscut i estudiat per tot Europa des d’Oxford fins a Múnic, Montpeller o Berlín, però Barcelona segueix robant-me el cor cada vegada. M’apassiona tot el que sigui la cultura i les arts, tant literatura com música, teatre o arts plàstiques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *