Joshua Radin a la Sala Wolf de Barcelona el 21 d’abril

Joshua Radin a la Sala Wolf de Barcelona el 21 d'abril

El dia 21 d’abril, Joshua Radin torna a Barcelona, a la seva cita anual, quasi ineludible, dels últims anys. L’hem vist a Bikini, a la Fàbrica Damm i a la Nau i aquest divendres el gaudirem a la Sala Wolf. Després de passar per Copenhagen, Manchester, Londres, Dublin, Liverpool i París, entre moltes altres capitals, fa parada a la ciutat comtal abans de començar la seva gira per EUA i Canadà.

La gira de Joshua Radin el porta fins a Barcelona

Joshua Radin acaba d’estrenar Thought The World Will Tell Me So, el seu últim EP, després del seu novè i íntim àlbum The Ghost and the Wall, del 2021.

El músic nascut a Ohio ha passat els últims vint anys creixent musicalment i viatjant per tot el món amb la seva música folk rock, acústica, amb la seva veu dolça, amable i propera, que ens enamora als seus fans i a tots els que el descobreixen casualment.

El talent de Radin ha estat aclamat per la crítica i la seva qualitat artística és indiscutible però, cal dir, que els seus directes són imperdibles. Hi ha molts músics i moltes bandes al panorama musical internacional però no tots tenen un directe com Joshua Radin, que et convida a passar una estona amb ell i la seva guitarra i la seva veu, que va alternant amb anècdotes de la seva vida i dels seus viatges, de les seves històries i emocions.

No ens perdrem aquest concert perquè sabem que una nit amb Joshua Radin és una nit màgica i creuarem els dits per sentir amb les orelles i amb el cor alguns dels seus grans temes, com ara Beautiful day, My my love, Here, Right now, Winter, Closer o Brand New Day.

Ens veiem a la Sala Wolf el divendres 21 d’abril.

Comprar entrades

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *