Crítica: ONE MAN SHOW de Carlos Latre

4 out of 5 stars (4 / 5)

Carlos Latre és un professional de l’humor. Una garantia de passar una bona estona. Gairebé dues hores d’humor que es fan breus, perquè Carlos Latre no només domina l’humor i la imitació, domina molt bé el tempo i el ritme de l’espectacle.

One Man Show de Carlos Latre arriba a Barcelona

One Man Show, un espectacle d’un sol home amb col·laboracions especials de Gisela i Jordi Grau (o dit, d’una altra manera, de Roberto Benigni, Robin Williams o Tom Cruise…)

En un escenari buit, amb un micròfon en una banda i gairebé res d’atrezzo o vestuari, en Carlos Latre fa aparèixer davant nostre més de 50 personatges (aviat és dit!), que se’ns fan fàcilment reconeixibles.

En el show, Carlos Latre fa un homenatge a Gila i a Pepe Rubianes. Dos còmics que són un referent i que encara són d’actualitat. Un homenatge fet amb molt de respecte… i amb molt d’humor.

La pandèmia va ser present en tot l’espectacle i va servir de fil conductor una bona estona. Carlos Latre fa que els riures foragitin les pors i les fòbies.

Carlos Latre ens fa riure i reflexionar

Una primera part molt crítica i amb un humor molt àcid va donar pas a una segona part molt més lúdica. En la primera part en Carlos Latre es vesteix de bufó del regne, el bufó crític que està aquí per cantar-nos les veritats… amb humor, però sense perdre un bri de crítica. I s’agraeix molt, en un moment en què hi ha cantants exiliats i hi ha hagut titellaires acusats de terrorisme només per fer la seva feina: cantar o fer teatre de denúncia.

Carlos Latre, a ONE MAN SHOW, al teatre Coliseum, ofereix un espectacle que ens fa passar una molt bona estona i que en cap moment se’ns fa pesat. És un professional de l’humor, un professional de l’espectacle… i es nota.


  • El millor de l’obra: el ritme. Canvis i canvis sense interrupcions.
  • El pitjor de l’obra: la introducció. El vídeo de presentació no aporta res al muntatge.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *