Terrats en Cultura 2024: l’art es desplega als terrats de Barcelona i l’Hospitalet

Terrats en Cultura 2024: l'art es desplega als terrats de Barcelona i l'Hospitalet

Aquest estiu, torna Terrats en Cultura: els terrats de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat es converteixen en escenaris únics. De l’1 de juny al 27 de juliol, la 12a edició d’aquest festival ofereix una programació multidisciplinària de petit format que promet captivar tant a locals com a visitants. Amb un total de 15 espectacles repartits en 11 terrats, aquest esdeveniment és una invitació a gaudir de l’art en un entorn urbà i íntim. T’ho expliquem a Espectáculos BCN!

Terrats en Cultura 2024: una oferta variada i innovadora

El festival d’enguany presenta una proposta diversa que inclou 5 concerts, 2 performances, 2 espectacles de dansa, 3 obres de teatre, 1 peça de teatre musical, 1 espectacle de poesia i 1 actuació de stand up. Aquesta varietat garanteix que hi haurà alguna cosa per a tots els gustos, permetent al públic explorar diferents formes d’expressió artística en un context poc convencional.

Terrats en Cultura crea una experiència única per als assistents. Amb entrades que oscil·len entre els 12 i els 18 euros, cada ticket inclou una consumició, permetent als espectadors gaudir d’una beguda mentre contemplen les vistes de la ciutat des d’un terrat privilegiat.

Programació de Terrats en Cultura 2024

La programació de Terrats en Cultura destaca per la seva qualitat artística, la innovació de les peces, la viabilitat i la sintonia amb l’espai, la transversalitat de les propostes i un fort compromís social. Aquest festival aposta per formats petits i innovadors, buscant ser una porta d’entrada al circuit de sales convencionals.

Propostes musicals

El festival inclou quatre propostes musicals:

 • Anaïs Vila (14 de juny) presenta el seu nou disc ‘Ara sempre’, amb un to calmat que convida a la reflexió.
 • Tacho (12 de juliol), un artista multidisciplinari, porta influències de músiques afroamericanes, jazz, R&B, hip-hop i afro llatí.
 • Núria Duran (18 de juliol), artista queer, presenta el seu àlbum debut ‘A totes les parts de mi’, on explora la seva vida com a persona queer i autista.
 • Miguel Serviole, Muchacho (19 de juliol) ofereix un concert de rumba catalana amb el seu nou treball ‘+ madera’, dins del compromís amb la candidatura de la Rumba Catalana com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.
Terrats en Cultura 2024: l'art es desplega als terrats de Barcelona i l'Hospitalet

Arts escèniques

La programació d’arts escèniques inclou:

 • ‘Jo soc d’aquí’ (1 de juny) de Roseland Musical, una obra de dansa que combina dansa urbana, africana, contemporània i afrobeat per retratar la vida quotidiana.
 • ‘L’enterrador’ (13 de juny) dirigida per Gerard Vázquez, una obra teatral basada en les vivències de Leoncio Badia Navarro.
 • ‘La bellesa del diable’ (15 de juny) dirigida per Pablo Ley, un ritual per a la invocació d’Arthur Rimbaud.
 • ‘El Monte de los Olivos’ (28 de juny), una conversa ballada entre Juan Carlos Lérida i el cantaor Niño de Elche.
 • ‘Cels canviants’ (29 de juny), un espectacle de poesia de Núria Perpinyà amb lectura dramatitzada i música en directe.
 • ‘Deix’ (13 de juliol) de Quim Bigas, una proposta coreogràfica que explora temàtiques com el moviment i el temps profund.
 • ‘Títuba, bruixa, negra i ramera’ (25 de juliol) de Denise Duncan, una obra punyent protagonitzada per Kathy Sey.
 • Stand up comedy (26 de juliol) amb l’humorista argentí Andrés Fajngold.
 • ‘Les dones de Guido Contini’ (27 de juliol), un concert teatralitzat dirigit per David Pintó i interpretat per Mariona Castillo i Gustavo Llull, basat en el musical Nine de Maury Yeston i la pel·lícula ‘8 1/2’ de Fellini.

Un festival arrelat al territori

Aquest esdeveniment també és una forma de redescobrir la ciutat. Els terrats, sovint espais privats i poc accessibles, s’obren al públic, oferint una nova perspectiva sobre el paisatge urbà i fomentant una connexió més íntima amb l’entorn.

Terrats en Cultura continua consolidant-se com una proposta cultural indispensable, que transforma els espais quotidians en llocs de trobada i creativitat. No perdis l’oportunitat de viure aquesta experiència única i deixar-te sorprendre per les nombroses propostes artístiques que aquest festival té preparades per a tu.

COMPRAR ENTRADES

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *