Travis Birds ofereix un concert a la Sala Apolo

Travis Birds ofereix un concert a la Sala Apolo

Agenda de concerts Barcelona

Travis Birds estarà a la Sala Apolo el 24 de febrer! La cantautora espanyola, nascuda artísticament el 2010, ha anat avançant passet a passet en el panorama musical espanyol i ara publica el seu tercer àlbum d’estudi “Perro deseo”.

Travis Birds presenta el seu nou disc Perro Deseo a Barcelona

Travis Birds va començar a composar de manera autodidacta, sola a la seva habitació i amb una guitarra vella, de vegades li feia de públic la seva germana bessona. L’any 2016 va aconseguir publicar, gràcies a un crowdfunding el disc “Año X”, un disc molt personal i íntim.

Ha realitzat, al llarg d’aquests darrers anys, col·laboracions amb multitud d’artistes, com Leiva, La Pegatina, Mr. Kilombo o Macaco. 

Si en el seu segon treball, del 2021, “La Costa de los mosquitos”, el tema central era les obsessions, ara ens porta un disc carregat de desig, on 11 temes expressen els desitjos propis de la madrilenya, els que l’han mogut en el procés de creació. Travis Birds confessa sentir-se còmoda amb aquest últim projecte, en el que diu, és molt més fàcil d’entrar. 

“Perro deseo” està editat per Calaverita Records i hi podrem trovar temes com “Urgente” o “Cuando Satán vino a verme” i és un disc que ens sorprendrà, no només per ser més lluminós del que ens té acostumades, sinó també perquè la cantautora juga amb sons nous, sempre fidel però a la seva autenticitat tan característica. 

Tenim ganes de veure-la a l’Apolo, de gaudir de la seva veu trencada, el seu accent canalla i les veritats que canta. 

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *