El VIDA Festival 2024 celebra10 anys

El VIDA Festival 2024 celebra10 anys

El Vida Festival 2024 es revoluciona totalment amb la celebració de la seva desena edició.

El Vida Festival arriba a la desena edició i ho fa sota el lema 10th Revolution. Deu anys d’un festival únic, diferent i molt nostre que se celebra cada estiu a Vilanova i la Geltrú i que aquest 2024 tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de juliol al meravellós indret de la Masia d’en Cabanyes.

Cartell del Vida Festival 2024

Per celebrar aquests 10 anys de Vida ens presenta el cartell més complet de la seva història, destacant-hi noms com Standstill, Sílvia Pérez Cruz, M.I.A., Los Planetas, James Blake, Ride, Cannons, Ty Segall, Paolo Nutini, Guillem Gisbert o Julieta.

El VIDA Festival 2024 celebra10 anys

Dos caps de cartell molt màgics

El Vida sempre ha apostat pels nous talents, tant d’aquí com de fora, i aquest any no ha pogut triar dos caps de cartell més especials:

  • D’una banda, M.I.A., l’artista anglesa originària d’Sri Lanka vindrà a trencar-ho tot amb el seu espectacular directe, mesclant electrònica, hip-hop i gèneres d’arreu del món.
  • I de l’altra, gaudirem de la delicada singularitat del compositor britànic James Blake que presenta el seu últim treball, Playing Robots Into Heaven.

En el cartell del Vida Festival 2024, com sempre, trobarem propostes arriscades, més íntimes, més esbojarrades i que ens faran ballar; gaudirem de Van Joy, Temples, Black Lips, entre moltíssims d’altres i d’uns quants artistes d’aquí a propet, com el Ferran Palau, la Clara Peya, la Ludwig Band o la Mar Pujol.

Aquesta edició també té Vida Club i ens ofereix una trentena de propostes de DJ’s que punxaran tant de dia com de nit.

El Vida Festival és un esdeveniment estimat, amb fidels seguidors que, any rere any, l’han recolzat i hi han confiat, permetent que vagi creixent, i que ho pugui fer seguint els seus principis, en un espai natural i sense aglomeracions desmesurades, en un ambient confortable i respectuós amb l’entorn i amb la gent que hi treballa i el gaudeix. Hi hauria d’haver més festivals de música on es respiri aquesta Vida Festival 2024.

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *