XIULA en concert a la Faràndula de Sabadell el 28 d’abril

XIULA en concert a la Faràndula de Sabadell el 28 d'abril

Després del Descontrol MParental, els Xiula ens presenten el seu darrer treball, BABYNOVA (autoeditat el 2023), on s’endinsen en un laboratori per generar una nova forma de vida capaç de superar els reptes del món d’avui en dia. Aquest disc compta amb les col·laboracions de Joan Garriga, Helena Miquel, Los Manolos, Maruja Limón i l’actor David Selvas.

Xiula presenta el seu nou disc Babynova a Sabadell

El Jan Garrido, músic educador social i terapeuta, el Rikki Arjuna, lletrista i educador social, l’Adrià Heredia, músic i el Marc Soto, músic, formen aquest meravellós grup que combina música i educació, amb moltíssima sensibilitat i bon humor.

Amb la seva energia, la seva empatia i la seva particular manera de plasmar la realitat de les famílies, dels pares i les mares, de les famílies menys tradicionals, dels infants especials per algun motiu, de tots en general i de molts casos concrets, que importen, i molt, tornen per cantar-nos temes que ens ressonen.

Els propers concerts de Xiula a Catalunya

El diumenge 28 d’abril podrem assistir al seu concert a La Faràndula de Sabadell on, de ben segur, ens sorprendran i, a més a més de cantar, segur que ballen, es disfressen i ens engresquen, com sempre ho fan.

El dia 5 de maig per la tarda actuaran a l’Auditori de Cornellà, a Lleida el 12 i a Begues el 18 de maig, així que teniu varies ocasions i llocs per triar on gaudir-los.

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *