XR Stage 2024: música i art al centre IDEAL de Barcelona

XR Stage 2024: música i art al centre IDEAL de Barcelona

L’IDEAL presenta el XR Stage, una síntesi innovadora entre l’art digital i les diverses disciplines artístiques. Aquest escenari de més de 1000 m2 de pantalla redefineix la manera de viure les arts, fusionant el talent de l’IDEAL amb la dansa, el teatre i la música per crear espectacles excepcionals.

Aquesta proposta única és fruit de l’aposta constant del centre per la innovació i l’experimentació. Amb visuals únics i aforament reduït, XR Stage ofereix una nova forma d’experimentar totes les arts, transformant la percepció artística. T’ho expliquem a Espectáculos BCN!

XR Stage 2024: viu 4 nits inoblidables de música i art en viu amb Triquell

Triquell, un dels artistes emergents més destacats de l’escena indie catalana, arriba a l’IDEAL per oferir quatre concerts que connecten música i immersió en un ritme únic. Presentant el seu nou projecte artístic, promet una experiència visual i sonora inigualable.

XR Stage 2024: música i art al centre IDEAL de Barcelona

Les nits del 17, 18, 19 i 20 de gener s’il·luminaran amb l’estrena en directe del seu nou EP. Aquests concerts es distingiran per una energia vibrant i una immersió sensorial sense precedents. Triquell ofereix quatre nits de concerts immersius, una oportunitat única per viure l’art en directe d’una manera totalment nova.

Aquesta producció especial promet una experiència irrepetible que fusiona la música, la immersió i l’art visual en un espai únic com és l’XR Stage. Aquí et deixem les dates d’aquest festival de música i arts:

  • 17 de gener 2024
  • 18 de gener 2024
  • 19 de gener 2024
  • 20 de gener 2024

La revolució musical de l’XR Stage

El 2024 és l’any en què l’IDEAL s’obre a la música catalana. Amb Triquell com a protagonista, el cicle de concerts immersius presenta dues figures claus de l’escena musical. Acompanyats d’una producció visual adaptada expressament, aquesta experiència serà irrepetible i única.

Informació pràctica

  • A on? IDEAL. Centre d’Arts Digitals. Doctor Trueta 196-198 08005 Poblenou – Barcelona. És el centre d’art que, actualment, acull l’exposició de Tutankamon.
  • Com arribar? Metro L4 Llacuna o Poblenou
  • Preu: 19,50 € / persona
  • Horari: Cada vespre a les 21 h
  • Edat mínima: 16 anys

COMPRAR ENTRADES

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *