Crítica: A.K.A (also known as)

Nota: 9 sobre 10

AkA, és la història del Carlos, un noi de 15 anys que coneix una noia per internet i se n’enamora. Poc a poc anem vivint aquesta història d’amor, tan personal, explicada pel propi Carlos però també plena de llums i ombres. Carlos és un adolescent amb una història impactant i el fet d’haver conegut la Clàudia el marcarà per sempre.

Amb un començament divertit, còmic i d’entrada bastant corrent, la història pot semblar que es centra simplement en la vida d’un adolescent de 15 anys que viu per primera vegada l’amor. Però el monòleg fa una graduació d’intensitat dramàtica molt sorprenent que va augmentant a mida que avança la història.

AkA, un monòleg amb una gran interpretació

Un monòleg interpretat brillantment per l’actor Albert Salazar, que ens transporta per les emocions que viu aquest noi de 15 anys i que està ple de missatges profunds i que toquen molt.

És sorprenent veure com Salazar es posa a la pell del seu personatge i treballa físicament a través de les emocions i l’expressió corporal, per interpretar el seu personatge i crear l’atmosfera concreta.

Una història impactant a la Sala Flyhard

És una història amb molts missatges. AKA parla de les relacions humanes, les emocions, la família, l’àmistat, l’amor, la justícia, la injustícia… i fa reflexionar sobre la nostra societat, els valors que transmetem als nostres fills i com n’és d’important ser tolerant i obert al món i a tot tipus de persones.

AkA és colpidora, molt veraç i emotiva que ningú s’hauria de perdre perquè transmet un missatge molt important d’humanitat, d’injustícia i de solidaritat cap a les persones.

A la Sala Flyhard fins al 30 d’abril, un espai molt adient per a aquesta obra, ja que es crea un ambient íntim molt proper i agradable.


2 comentarios:

  1. Apassionat del Teatre de Barcelona

    Excel.lent obra. Colpidora, veraç, innovadora, molt correcte socialment. Es esfereïdor veure la posada en escena de l’actor.

  2. Josep Viladetorroell i Serrat

    Absolutament colpidora. Sincerament, potser la millor obra de petit format de Barcelona que he vist mai.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *