Alice Cooper incendiarà el Poble Espanyol dins l’ALMA Festival 2024

Alice Cooper incendiarà el Poble Espanyol dins l'ALMA Festival 2024

El cantant americà ALICE COOPER actuarà el 28 de juny al festival ALMA, al Poble Espanyol de Barcelona.

És un dels precursors del hard rock i el metal, i el primer a crear espectacle teatral de terror i maquillatges gòtics i esperpèntics a l’escenari. Una llegenda del metal, el rock i el punk que ens visita aquest estiu a la ciutat comtal, per sorprendre’ns un cop més amb un espectacle transgressor i electritzant amb cadires elèctriques, guillotines falses i boes constrictores. L’època de festivals a la ciutat comença amb molta força.

Alice Copper presentarà el seu nou disc ROAD (2023) al ALMA Festival, al Poble Espanyol

Als seus setanta-sis anys, el cantant de Detroit, que també toca en diverses bandes, està fent aquesta gira a la vegada que en fa una altra amb el músic i director de cinema nord-americà, Rob Zombie. La gira de Road el portarà per Suècia, Alemanya o Txèquia abans de caure a l’ALMA FESTIVAL i, seguidament, també per França i Luxemburg.

El veterà diu que aquest àlbum porta el nom que caracteritza la seva vida: La carretera. Road recull 13 temes (entre els quals trobem «I’m ALice, «The Big Goodbye» o «Welcome to the show») que, en cap cas, volen captar nous adeptes ni trencar amb el que Furnier ha fet fins al moment; són cançons pels fans més groupies de tots, per aquells que el coneixen i el segueixen.

Vincent Damon Furnier va començar com a vocalista en una banda de rock, com a vocalista, posteriorment va iniciar el viatge com a solista adoptant el nom de la seva anterior banda de rock; ALICE COOPER. Actualment, és un símbol en l’escena hard rock mundial, després d’explorar multitud d’estils i sons diferents en àlbums com «Flush The Fashion», «Constrictor» o «Trash», aquest últim inclou el gran èxit «Poison».

La nit del divendres 28 de juny promet ser molt, però molt, HEAVY! 😉

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *