ALMA, el Festival Jardins Pedralbes al Poble Espanyol

ALMA, el Festival Jardins Pedralbes al Poble Espanyol

El Festival Jardins Pedralbes es trasllada a l’emblemàtic Poble Espanyol de Barcelona, el seu nom: ALMA – Festival Jardins Pedralbes.

La promotora Concert Studio seguirà al capdavant d’un festival estiuenc, tot i que no serà als Jardins de Pedralbes, i tot i que segueix dient-se Festival Jardins Pedralbes. Us ho expliquem: ells ja no seran més els encarregats del Festival que es farà als Jardins, per temes de l’Administració, però la marca Festival Jardins Pedralbes pertany a la promotora i la mantenen, ja que comporta una sèrie de connotacions en l’àmbit nacional i també mundial. Festival Jardins Pedralbes vol dir qualitat, reconeixement, garantia d’èxit, inclús un estil de fer els festivals.

Alma, el nou Festival Jardins de Pedralbes 2023

Ens explicaven ahir els representants de Concert Studio, en Roda de Premsa, que estan il·lusionats amb aquest nou projecte on poden mantenir els seus principis, dels quals diuen s’està allunyant el plantejament de molts festivals actuals. No volen preus desorbitats sinó cultura a l’abast de tothom, ens confessen que hi ha un esforç econòmic per part de l’organització per tal que això sigui viable i possible.

Martin Pérez, fundador i director de Concert Studio amb un llarg camí fet en el món de la música i els seus dos fills, han fet una feina juntament amb el seu equip, a contrarellotge, per tal de poder preparar a temps el nou cartell d’ALMA; «els festivals tenen ànima. L’ànima està en les persones».

El Festival es durà a terme entre el 10 i el 27 de juliol. Els concerts es faran a la Plaça i hi haurà també petites sorpreses en els diferents racons del Poble Espanyol. Unes 5000 localitats podran gaudir aquest estiu de les nits musicals de l’ALMA – FESTIVAL JARDINS PEDRALBES que es farà al POBLE ESPANYOL.

El cartell proposa gran varietat d’artistes nacionals i internacionals, seguint la línia de l’esdeveniment musical que s’ha celebrat fins ara als jardins del Palau de Pedralbes, entre els que ja s’han fet públics tenim noms com Chris Isaak, Zahara, Soft Cell, M-Clan o Anastacia.

Tenim ganes de noves experiències i creiem que el Poble Espanyol serà un lloc molt màgic per gaudir-les aquest estiu.


ALMA, el Festival Jardins Pedralbes al Poble Espanyol

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *