La icona del pop Anastacia a Barcelona dins l’Alma – Festival Jardins Pedralbes

Anastacia barcelona

La cantant Anastacia actuarà a Alma – Festival Jardins Pedralbes aquest proper diumenge 16 de juliol a les 21.30 h en el marc de la seva gira europea ‘I’m Outta Lockdown – The 23rd Anniversary’. Reconeguda per la seva veu poderosa, Anastacia és una de les artistes més populars del nostre temps gràcies als seus grans èxits com ‘I’m Outta Love’ i ‘Left Outside Alone’. Aquesta serà la seva primera gira des del 2018 i presentarà el seu 7è àlbum ‘Evolution’.

Anastacia és la reina del ‘sprock’

L’artista americana destaca per tenir una veu molt distintiva i ofereix un espectacle únic que captiva l’atenció de tots. Damunt l’escenari combina soul, pop i rock que ella mateixa ha anomenat ‘sprock’, gènere que ha definit el seu estil musical.

Anastacia, una estrella musical brillant, celebra els seus 23 anys de carrera amb un èxit rotund. Des del seu debut el 1999 amb l’àlbum «Not That Kind», la seva veu poderosa ha conquerit tant a la crítica com al públic. Ràpidament, Anastacia va guanyar popularitat a Europa i es va convertir en una superestrella internacional, amb vendes d’or, platí i multiplatí en diversos països, superant els 5 milions de còpies venudes.

A més de la seva increïble veu, Anastacia destaca per la seva personalitat exuberant i la seva destresa vocal, la qual li ha valgut nombrosos premis. L’artista ha estat reconeguda com a Millor Artista Novell Internacional als Premis Musicals Mundials del 2001 i va ser nominada com a Millor Artista Novell als Premis Musicals Europeus MTV del mateix any.

Amb cinc discos de platí i un estatus internacional consolidat, Anastacia ha brillat en escenaris de tot el món. Un moment memorable va ser la seva col·laboració amb Michael Jackson al concert benèfic ‘United We Stand’ a Washington DC el 2001, on va interpretar ‘What more can I give’ juntament amb altres estrelles com Faith Evans, Mariah Carey i N’SYNC. Aquesta actuació va ser retransmesa per la cadena ABC, deixant una empremta indeleble en la seva carrera.

Amb una trajectòria plena d’èxits i reconeixements, Anastacia és una artista que no deixa de sorprendre. La seva música i la seva presència en l’escenari són testimonis del seu talent excepcional i del seu impacte durador en el món de la música.

Comprar entrades

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *