El CIRC RALUY porta KIRKO a Barcelona

El CIRC RALUY porta KIRKO a Barcelona

Circ a Barcelona

Kirko del Circ Raluy és un espectacle ideal per gaudir aquestes festes nadalenques, en família. La carpa de l’històric Circ Raluy s’ha instal·lat, un any més, al Port Vell de Barcelona i s’hi quedarà fins el dia 11 de febrer.

El nou espectacle de la família Raluy, Kirko, és un emocionant viatge a través de les diferents disciplines del circ, les més antigues i sorprenents; acrobàcies, clown, força, habilitat i creativitat.

Kirko és el nou espectacle nadalenc del Circ Raluy

Kirko succeeix a la carpa clàssica del circ històric Raluy, en un entorn cuidat, recuperat del passat. I on cal destacar l’adjectiu HISTÒRIC, ja que ens ha meravellat des del primer moment en que hi hem accedit, entre els carruatges de circ (destinats a habitatge, al transport de material o, fins i tot, a cafeteria), fets de fusta i pintats amb dibuixos clàssics; o l’impressionant orgue de l’entrada, que teletransporta a l’espectador al passat del circ. Asseguts a la carpa del Raluy ens sembla que els mòbils, les tablets i les xarxes socials, encara estan molt lluny de ser inventats.

El Circ Raluy és una de les propostes més boniques que ens ofereix Barcelona aquestes festes de Nadal, adequat per a tota la família i a un preu de 9 euros entrada que ens sembla realment sorprenent, tenint en compte el que costa l’oci infantil durant tot l’any i, especialment, aquest mes de desembre.

El CIRC RALUY porta KIRKO a Barcelona

Un circ amb més de 100 anys d’història

El Circ Raluy té més de 100 anys d’història i ens ofereix un espectacle familiar amb una relació qualitat/preu excepcional. Davis Vasallo és conegut per ser un dels millors clowns internacionals i els dos números que fa són molt divertits, els nens i les nenes riuen, però els pares també ho fem. Utilitza un humor fresc, fàcil i entranyable que ens ha encantat.

  • El que més m’ha agradat: el número d’acrobàcia amb cadira de les dues filles de la família, Kimberley Raluy, Jillian Raluy.
  • El que menys: l’actuació de pintura espontània de Rosa Raluy, es fa una mica llarga pels més petits de la casa.

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *