Concert esplèndid de Xavier Sabata i Anne Le Bozec al Life Victoria 2024

Concert esplèndid de Xavier Sabata i Anne Le Bozec al Life Victoria 2024

La Fundació Victoria de los Ángeles, en el marc del Festival Life Victoria, ens ha tornat a deixar bocabadats amb un concert esplèndid: el de Xavier Sabata i Anne Le Bozec.

La sessió va començar amb l’actuació de dos artistes nous, dos Life New Artists, als qui la Fundació i el Festival Life Victoria donen l’oportunitat de compartir programa amb figures destacades i consagrades. En aquesta ocasió, les dues New Artists van ser la soprano Sara Carmona i la pianista Ester Lecha, que van oferir un breu recital que va ser com un preludi del que hauria de venir després. Un programa que ja ens convidava a fer un viatge a través de cançons que recorren la península.

Xavier Sabata i Anne Le Bozec ens van oferir un viatge musical

Xavier Sabata, contratenor, i Anne Le Bozec van recollir el testimoni i van oferir un concert on vàrem continuar amb el viatge musical… un viatge que ens va portar per la Mediterrània, passant per Itàlia fins arribar a Grècia.

Xavier Sabata va demostrar la seva mestria en totes les seves interpretacions, amb cançons amb canvis sobtats de ritme, de timbre, d’aguts i de baixos… Una tria de compositors i cançons feta amb molta cura per crear un programa ple de variacions: Giovanni Battista Perucchini, Déodat de Severac, Manuel de Falla, Manos Hadjidakis, Frederic Mompou i Luciano Bertio van ser els escollits en aquest programa on es van barrejar autors molt coneguts amb autors que van ser tot un descobriment, com Manos Hadjidakis.

Al piano, Anne Le Bozec, que complementava la interpretació de Xavier Sabata amb rigorositat i passió. Tots dos formen un equip molt compenetrat, com un ying i un yang.

Recinte Modernista de Sant Pau, l’espai escollit per acollir aquest concert

El concert es va celebrar al Recinte Modernista de Sant Pau, un lloc excepcional. L’escenari està situat davant d’un gran finestral i comença mentre hi ha llum de dia… així que gaudim de la música mentre veiem com el sol es pon entre els edificis modernistes. Un espectacle afegit a la música.

La segona part del concert va tenir una il·luminació diferent: la llum de sala es va enfosquir i els focus es van centrar en l’escenari, i en les columnes que el delimiten.

Life New Artists, la interessant aposta del Life Victoria

El Festival Life Victoria fa una gran feina amb els Life New Artists. Aquests artistes nous ens demostren que el lied té futur, i té el futur garantit. Una gran feina de la Fundació Victoria de los Ángeles. Però, a més, el Festival Life Victoria programa un festival que ens apropa a grans intèrprets que ens regalen el seu talent… com en Xavier Sabata i Anne Le Bozed. Un contratenor que ens va captivar amb la seva veu inusual, acompanyat d’una pianista que barrejava serenitat i passió amb mestria.

Amb Xavier Sabata i Anne Le Bozec, el Festival Life Victoria ens ha tornat a sorprendre amb un concert esplèndid i meravellós en un entorn sense igual.

I la sorpresa final va ser el bis, amb una cançó de Manos Hadjidakis que ens va deixar amb la boca oberta i amb ganes de que en Xavier Sabata torni al festival aviat…

Programa del Life Victoria 2024

Nicolas Larruy El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *