Crítica: Artaban, la llegenda del quart rei mag al SAT

Artaban, la llegenda del quart rei mag al SAT

Obres de teatre infantils a Barcelona

Aquestes festes de Nadal hem pogut gaudir, un any més al SAT, de l’espectacle musical Artaban, la llegenda del quart rei mag, coproduïda per A Grup Vocal i Puça Espectacles. La història d’Artaban succeeix durant la màgica nit de Reis, quan el Blai no pot dormir -com la majoria d’infants en aquesta nit tan especial- i els seus germans, la Clàudia i l’Eloi, li expliquen la llegenda d’aquest príncep, que vol seguir l’estel dels Reis d’Orient i poder ser el quart Rei Mag.

Artaban, la llegenda del quart rei mag és una bonica història per a tota la família

La Clàudia i l’Eloi utilitzen aquesta bonica història per fer veure al seu germà petit que cal ser un mateix, que cal ser valent i generós, i que, com diu la cançó, «ser diferent no està malament, si som iguals és avorrit i no aprenem res».

L’espectacle d’Artaban, la llegenda del quart rei mag, que s’ha programat dins del cicle familiar del SAT, posa en alça valors com l’amistat, l’empatia, la generositat i la llibertat i és una obra plena d’amor i d’il·lusió que ens sembla ja un referent i un imprescindible de Nadal a Barcelona. Es tracta d’un espectacle de petit format, amb una escenografia molt cuidada i un vestuari original i preciós.

Tota la companyia fa un gran treball d’interpretació i transmeten la calidesa i l’afecte que un guió com aquest demana, i el públic ho percep en tot moment; és molt emocionant.

  • El que més m’ha agradat: les cançons i els valors que transmet.
  • El que menys: la justificació de les 3 pedres dins de la història, no s’acaba d’entendre gaire la utilització d’aquest recurs dins de la història.
Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *