Crítica: El Joan sense por i la casa encantada – Teatre Condal

Crítica: El Joan sense por i la casa encantada - Teatre Condal

Obres de teatre per a nens Barcelona

El Joan sense por i la casa encantada és un musical que podem veure al Condal, basat en el personatge dels Germans Grimm. El Teatre Condal es vesteix de Halloween tots els diumenges d’octubre i novembre per obrir les portes de la casa encantada on, en Joan i la seva família passaran un «terrorífic» cap de setmana.

El Joan sense por i la casa encantada, un musical familiar al Teatre Condal

En Joan és un nen que no té por i els seus pares, preocupats per aquesta situació tan insòlita, li regalen pel seu aniversari una experiència amb l’esperança que pugui descobrir què és això de la por.

El Joan sense por i la casa encantada és el darrer espectacle de LA RODA PRODUCCIONS, companyia que va guanyar el premi al Millor Espectacle Familiar amb ALADDIN: THE POP MUSICAL.

És un espectacle dinàmic i divertit, distret i adequat per a tota la família; dura uns 60 minuts i l’estona passa àgilment, entre bromes, cançons i coreografies.

Més enllà d’això, ens ha semblat que és un espectacle força fluix; els actors són bons i connecten amb el públic, però el guió no està a l’altura del que el públic infantil també es mereix.

Es citen, per donar un exemple, tots els monstres que no poden anar a l’aniversari del fill dels Martin, el Frankenstein, l’home llop, el Compte Dràcula… i després es diu que el segon dia sí que hi han pogut anar. Però ningú els veu. Els nens no entenen doncs per què es fa aquesta menció. És una mica estrany i poc entenedor.

  • El que més m’ha agradat: l’escenografia i l’energia dels actors.
  • El que menys: la història en si, poc rodona i acabada.

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *