Crítica: Les dones sàvies – El Maldà [5 anys d’èxit!]

Crítica: Les dones sàvies - El Maldà [5 anys d'èxit!]

[usr 5 img=»03.png»]

Les Dones Sàvies han tornat al Maldà per uns dies… i cal aprofitar-ho. Què més es pot dir d’aquest muntatge que no s’hagi dit ja?

Les Dones Sàvies, d’Enric Cambray i Ricard Farré, és TEATRE, en majúscules, negreta, doble subratllat, ressaltat…

Les dones sàvies torna a El Maldà aquest nadal

Un muntatge que adapta Molière als nostres dies sense perdre un bri de l’essència original. Un homenatge al Fregolisme, al teatre d’època només interpretat per homes, a Molière, al teatre clàssic… Teatre de petit format, que és enorme en tot!

Les Dones Sàvies brillen des del primer moment per tot: pel ritme, pel text, per la il·luminació, per la música… i, per damunt de tot, per la interpretació magnífica, excel·lent, meravellosa d’Enric Cambray i Ricard Farré que, amb l’ajuda d’un disseny de vestuari molt original i molt ben aconseguit, ens interpreten a tots els personatges de l’obra.

Fa 5 anys que van estrenar aquest muntatge i continua ple de vida, ple d’energia i sense cap signe d’envelliment. Com els bons vins, millora amb el pas del temps. I si vàreu riure la primera vegada que el vàreu veure, tornareu a riure ara, i amb més ganes.

Les Dones Sàvies, al Maldà, és un dels millors muntatges que podreu gaudir, sigui quan sigui. És un punt d’inflexió. És teatre en estat pur. I tenim la sort de poder-ne gaudir a casa. No us ho perdeu!!!

La nostra puntuació és un 5 sobre 5 (però, en realitat… quina puntuació se li dona a una meravella? Amb un 5 sobre 5 ens quedem curts.)


  • El millor de l’obra: tot. És un muntatge perfecte, el mireu per on el mireu.
  • El pitjor de tot: que se’ns fa curt de tan bé que ho passem i voldríem poder compartir una estona més amb aquestes Dones Sàvies.

Crítica: Les dones sàvies - El Maldà [5 anys d'èxit!]

Nicolas Larruy El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

2 comentarios:

  1. magnífica, fantàstica, la estic recomanant.
    Un petit comentari, no sobre l’obra i els seus perfectes protagonistes, sinó per l’escrit que trobem a Internet: parleu del «cult», però en aquest cas s`ha de dir «culte», per evitar que soni a «cul»

  2. Lluïsa Guàrdia

    Gràcies per l’observació, Loli. Corregit !

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *