Embotona’t Festival 2024, un Festival Familiar de Música al Poble Espanyol

Embotona't Festival 2024, un Festival Familiar de Música al Poble Espanyol

Cartellera de teatre familiar a Barcelona

El 8 de juny se celebra la segona edició de l’Embotona’t Festival, després del gran èxit de l’edició de l’any passat. Aquest Festival Familiar de Música per tothom tindrà lloc al Poble Espanyol de Barcelona i vol promoure l’accessibilitat de la cultura i la diversitat en escena. La iniciativa neix de la Fundació Aspasim, entitat sense ànim de lucre que vetlla per les persones amb discapacitat intel·lectual greu.

Embotona’t Festival 2024: una festa per la família

Aquest any, l’Embotona’t Festival, comptarà amb actuacions tan esperades com la de REGGAE PER XICS, que després d’un any treballant en el seu nou projecte, han triat el Festival per presentar-lo en primícia. «El Cuc Quàntic» és el nom d’aquest disc que barreja estils jamaicans com l’ska, el rocksteady, el reggae o el dancehall.

També hi serà el Mag Lari, amb qui, com sempre, gaudirem de la màgia i també riurem, ballarem i ens deixarem portar per la il·lusió i les sorpreses.

Pilarín Bayés, Ambauka, La Tresca i la Verdesca, Jordi Tonietti o Vivim del Cuentu, són només alguns dels noms que ens acompanyaran en aquest meravellós Festival que tindrà lloc a Barcelona a inicis d’estiu, i, evidentment, EL BOTÓ MÀGIC, amfitrions de la festa.

El 8 de juny, l’Embotona’t Festival promet ser un dia espectacular, ple de música, tallers, actuacions, gegants inclusius i food trucks!

Un pla meravellós per començar a ficar el peuet a la piscina dels festivals d’estiu, amb tota la família.

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *