Ja és aquí el Guitar BCN 22!

Guitar BCN, espectáculo, Barcelona

El festival Guitar BCN 2022 inaugurarà la nova edició 2022 que tindrà lloc a Barcelona en els mesos vinents. Des del 28 de gener fins al 20 de setembre del pròxim any artistes internacionals i locals actuaran a les sales emblemàtiques de la ciutat fent un total de 45 concerts. Segueix llegint per descobrir la programació que et proporcionem en Espectáculos BCN. 

Guitar BCN 2022: un festival de música a Barcelona

El festival Guitar BCN és un festival musical en format de sala que arriba a Barcelona per la seva 33a edició. Aquest cop el festival comprèn un total de 9 mesos, des del 28 de gener fins al 20 de setembre, durant els quals artistes d’arreu del món arribaran a les nostres sales de Barcelona.

D’entre les diferents sales que acolliran als artistes s’hi troben el Palau de la Música, el Liceu, el Sant Jordi Club, l’Apolo, Razzmatazz i la Sala Barts.

Un cartell amb reconeguts i emergents artistes internacionals i locals

Oferint una àmplia programació eclèctica amb diferents artistes, el cartell del festival presenta un total de més de 50 artistes que actuaran en 45 concerts. El festival arrancarà amb el debut de Ferran Palau al Palau de la Música Catalana el dia 28 de gener, on repassarà les millors cançons de la seva trajectòria professional. Per continuar amb el grup australià Sons of the East l’endemà a la Sala Apolo.

La programació compta amb artistes dins de l’escena catalana com són: Manu Guix, Mazoni, Miquel Litus, qui presentaran nous treballs; Miguel Poveda, qui actuarà al Liceu amb el seu DiversoCarlos Sadness; i Arnau Griso, el duo que acomiadarà la seva gira a la sala Razzmatazz.

D’entre els artistes nacionals apareixen els reconeguts noms de la talla de Miguel RíosRosario i Los Secretos, i Mikel Erentxun, d’igual manera que d’artistes que s’estan consolidant com Dani Fernández, Lori Meyers i Carmen Boza.

Mentre que algunes de les figures internacionals que es podran veure seran el novaiorquès Rufus Wainwright, el cantautor guanyador de diferents Grammys James Taylor, i els italians Zucchero i Ligabue, entre d’altres.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *