Jamie Cullum arriba a Barcelona amb l’ALMA Festival

Jamie Cullum arriba a Barcelona amb l'ALMA Festival

Cartell ALMA Festival 2024

Torna aquest any l’ALMA Festival al Poble Espanyol i amb un gran artista com és Jamie Cullum. El concert serà diumenge 14 de juliol a les 21:30h però l’obertura de portes del recinte és a les 19:00h.

Com a informació pràctica us podria comentar que al comprar les entrades ens trobem amb quatre zones diferenciades; un front stage a 93,60€ cada entrada, una pista general a 55€, una tribuna lateral i una frontal a 88€ ambdues, els menors de 16 anys podran accedir amb una autorització signada per la mare, pare o tutor legal i si es vol adquirir entrades per a persones amb mobilitat reduïda es poden sol·licitar en el següents telèfons: 932 88 70 33.

Jamie Cullum a Barcelona en una nit màgica

El 14 de juliol podrem veure a ALMA Festival al gran Jamie Cullum, l’artista de jazz més exitós de tots els temps en el Regne Unit, que va començar la seva carrera musical tocant a hotels, clubs i bars del seu poble només amb 16 anys. La seva discografia consta de 10 CD’s amb els quals ha venut 13 milions de discs en tot el món. Cal mencionar que ha guanyat un premi Ivor Novello.

No cal anar gaire preparada pel concert, escoltant l’últim CD 7 dies abans o aprenent-te l’últim single de memòria, ja que pels seus concerts no té un repertori fix de cançons i una bona part del concert es tracta de cançons improvisades basades en el jazz.

Tot i ser principalment un músic de jazz pot interpretar un ventall molt ample d’estils, és un artista “crossover” que no només és reconegut per les seves habilitats amb el piano, sinó també pel seu estil i carisma. Tant pot tocar el piano, com algun instrument de percussió o fent beatboxing, és considerat tot un showman.

ALMA Festival és molt més que música

ALMA Festival, anteriorment conegut com a Festival Jardins Pedralbes, és un esdeveniment anual que se celebra durant l’estiu al Poble Espanyol i ofereix una experiència musical en un entorn espectacular.

Tot i que els concerts comencen a les 21:30h obren les portes a les 19:00h per permetre als visitants poder fer una prèvia al Village on trobaran vàries casetes oferint una variada d’opcions gastronòmiques i nous talents emergents i prometedors en un escenari de petit format i proper a l’espectador.

El dia 14 de juliol trobarem a en Marcos French, un músic que amb 19 anys va editar el seu primer disc “Just in time” en que interpretava clàssics del jazz, cançons de “The Beatles” i Stevie Wonder. Marcos French dona veu als que pateixen, als que estimen i als que busquen.

Així que, ja ho saps: el 14 de juliol en Jamie Cullum estarà a Barcelona al Poble Espanyol 🙂

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *