La Bien Querida torna a Barcelona amb el seu últim disc Paprika

La Bien Querida torna a Barcelona amb el seu últim disc Paprika

Agenda concerts Barcelona

El dissabte 10 de febrer podem gaudir del concert de La Bien Querida a la sala Apolo de Barcelona, dins del Festival Empremtes, amb un disc que aposta pel pop més contemporani barrejat amb sons del Carib.

Paprika és el nou àlbum de La Bien Querida

La història de La Bien Querida, grup encapçalat per Ana Fernández-Villaverdeque, (actualment acompanyada per David Rodríguez, Manuel Cabezalí, i Nieves Lázaroa) comença amb força quan el 2007 la seva primera maqueta va ser escollida Millor Maqueta de l’any per Mondosonoro i el 2009 el seu primer àlbum Romancero va ser escollit Millor àlbum nacional per Mondosonoro i RockDeluxe.

El seu últim disc, «PAPRIKA» té el pop i les bases techno com a gènere principal, marca inequívoca del grup, des del seu àlbum debut Romancero, però també inclou sons del Carib com la bachata, la rumba, la salsa, o el bolero.

Es tracta d’un disc format per onze temes, fàcil d’escoltar, amb lletres que s’enganxen i que parlen, com sempre, de la vida, dels amors i els desamors, de les experiències i d’allò que n’aprenem (o no), en fi, de la maduresa i de viure i sentir sense por i tirar endavant, De «morir de amor», també com sempre, i de que el què no ens mata ens fa més fortes, más chulas más frías, más malas, más locas…

Les cançons d’aquest disc volen dir les coses tal com són i ho fan amb frases que prometen quedar-se gravades al nostre ADN com ja ho han fet tantes altres de La Bien Querida, anteriorment. Frases d’aquelles que tenim ganes de cridar al concert amb la mà al cor i cara d’adolescents.

COMPRAR ENTRADES

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *