Emotiu concert de Valerie Eickhoff & Elenora Pertz al Life Victoria 2024

LIFE VICTORIA – Valerie Eickhoff & Elenora Pertz – RECINTE MODERNISTA DE SANT PAU

El festival Life Victoria ens ha ofert un concert esplèndid en un entorn esplèndid: el de Valerie Eickhoff & Elenora Pertz. La sala de concerts del Recinte Modernista de Sant Pau està enfocada als jardins interiors, i vàrem veure com el sol es ponia mentre gaudíem de la veu de Valerie Eickhoff i Elenora Perts.

Valerie Eickhoff, guanyadora del premi Victoria de los Ángeles

Valerie Eickhoff és una mezzosoprano que no ens va sorprendre. És a dir, que ja sabíem que seria una cantant excepcional perquè venia amb el premi Victoria de los Ángeles. Així que el públic hi va assistir convençut de què Valerie Eickhoff ens oferiria un concert molt bo.

Però és que Valerie Eickhoff va fer molt més que això: ens va oferir un concert que va sobrepassar les nostres expectatives. Amb una primera part molt lírica i melòdica, ens va demostrar que és una mezzosoprano molt elegant, que té un registre molt ampli i un color de veu que sap adaptar a cadascuna de les cançons…

I quan ja ens tenia bocabadats, encara ens va sorprendre més: la part final del concert, acompanyada d’un canvi d’il·luminació, va convertir la sala en un petit cafè concert, en una sala de cabaret d’abans de la II Guerra Mundial… i ella es va convertir, davant nostre, en una estrella de la cançó.

Elenora Pertz, una pianista excel·lent

Al costat del prodigi de Valerie Eickhoff, hi havia Elenora Pertz. Una pianista excel·lent que va mantenir una connexió impecable amb la mezzosoprano. Ni es miraven i sempre estaven connectades. Darrere d’aquesta facilitat, sabem que hi ha hores i hores de treballar… però Elenora Pertz va fer que semblés fàcil allò que és molt difícil.

Així doncs, el Festival Life Victoria ens ha tornat a oferir un concert inoblidable, que ens va mostrar que el premi Victoria de los Ángeles és un premi que va rere l’excel·lència, que l’obtenen aquells intèrprets que són els millors en tot. Victoria Eickhoff n’és la prova. I el duo amb Elenora Pertz va ser un encert total.

Us convidem a mirar els concerts que encara queden d’aquesta temporada, perquè us agradaran tots, sense excepció.

Nicolas Larruy El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *