Arriba una nova edició de OUI! Festival de Théâtre en Français de Barcelona

Torna a Barcelona OUI! Festival de Théâtre en Français de Barcelona… una molt bona oportunitat per descobrir què es fa damunt dels escenaris al nostre país veí.

Un festival que, any rere any, ha anat ampliant els espectacles que presenta mantenint-ne un nivell d’excel·lència … és més, si una cosa és inherent i característica d’aquest festival, és la qualitat dels muntatges que presenta.

Enguany, els escenaris són tres: l’Institut Français de Barcelona, l’Institut del Teatre, la sala Dau al Sec i, en un muntatge fora dels escenaris habituals, l’Harmonia a la Fabra i Coats.

Una nova edició del festival de teatre en francès: OUI!

Les temàtiques són variades, però totes giren al voltant de situacions en què ens podríem trobar: un home mal diagnosticat durant anys que ha de refer el que ha cregut que és, un terrorista jihadista que ens parla de gent que se l’estima, una parella que es retroba al cap de molts anys, una família trencada per la guerra civil, un home que defen la seva feina per damunt de tot, una nena que imagina el món que vol, una entrevista de feina poc ortodoxa…

La selecció de muntatges és exquisida i feta amb molta cura. Poder participar a l’OUI! Festival de Théâtre en Francès de Barcelona és ja una distinció per als seus participants.  Per als que creguin que l’idioma es una barrera insalvable… el Festival ho té tot previst: tots els muntatges tindran sobretitulació en català.

El festival completa les activitats amb lectures, conferències, trobades amb autors... a la llibreria Jaimes, a l’Institut  del Teatre.

I, aviat, al Teatre Almeria, es reposarà una obra que ja es va representar al primer festival: Pompier(s) / Bomber(s), aquesta vegada, traduïda al català. Una obra que ha guanyat molts reconeixements. Ara que torna en català, hi haurà funcions amb sobretitulació en francès.

OUI! Festival de Théâtre en Français de Barcelona. Un festival per veure teatre d’una manera diferent. Per descobrir teatre que es fa de manera diferent. Per obrir-nos al món.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *