El Festival Mil·lenni comença la seva 25a edició amb una programació estel·lar

El Festival Mil·lenni continúa aquest 2023 a Barcelona

El Banco Mediolanum Festival Mil·lenni, un dels esdeveniments musicals més esperats de Barcelona, s’apropa a la celebració de la seva 25a edició amb una línia de concerts que prometen emocions i melodies inoblidables. Amb 19 concerts ja anunciats i l’afegiment previst de més artistes en les setmanes vinents, aquest festival continua demostrant la seva capacitat per reunir talents destacats de diverses disciplines musicals.

Programació del Festival Mil·lenni

Aquest festival va començar dijous 7 de setembre amb el concert de Los Fabulosos Cadillacs al Poble Espanyol, iniciant un mes i mig ple de música en viu que captivarà els cors dels amants de la música de tota la ciutat.

Algunes de les estrelles que formen part de la programació del Festival Mil·lenni són:

  • Vanesa Martín
  • Gilberto Gil
  • Niña Pastori
  • Lori Meyers
  • Morgan
  • Queralt Lahoz
  • Chambao
  • Israel Fernández
  • I molts més!

És important destacar que la programació està oberta a més sorpreses, així que els amants de la música poden estar atents a les últimes novetats.

El Festival Mil·lenni continúa aquest 2023 a Barcelona

Un festival repartit per tota la ciutat de Barcelona

Una característica que fa que el Banco Mediolanum Festival Mil·lenni sigui excepcional és la seva ubicació diversificada en les millors sales de concerts de Barcelona. Els espectadors tindran l’oportunitat d’experimentar la música en una varietat de llocs emblemàtics, com el Palau de la Música, el Teatre Coliseum, la Sala Apolo, la Sala Razzmatazz, el Palau Sant Jordi, el Gran Teatre del Liceu i l’Auditori del Fòrum. Això ofereix una experiència única i enriquidora.

Banco Mediolanum Festival Mil·lenni fa una aposta constant per la qualitat artística i la diversitat d’estils musicals. Aquesta edició no serà una excepció, i els espectadors poden esperar una varietat impressionant de gèneres i interpretacions que els faran vibrar i connectar emocionalment amb la música.

I si tens ganes de més, aquí tens l’agenda de concerts a Barcelona 2023, que no s’aturi la festa!

Comprar entrades 


Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *