El Sant Andreu Teatre (SAT) aposta per la cultura en família

El Sant Andreu Teatre (SAT) aposta per la cultura en família

Consulta obres de teatre infantil a Barcelona

El SAT ens ofereix una programació cultural apta per a tots els públics. Dins de la seva aposta pel teatre familiar, trobem espectacles de dansa, de música, de titelles, una oferta variada i adequada pels més petits de la casa, que ens permet gaudir tots junts d’una estoneta de cultura.

Descobreix la programació familiar del SAT

Anar al teatre és una aventura pels nens; una activitat interessant, diferent, que els permet veure i viure altres realitats i apropar-se al món de les arts escèniques.

A la programació del SAT hi trobem activitats per a nens molt petitets, des de nadons, dins del CICLE REMENUTS, dedicat a la primera infància (nens i nenes d’entre 0 i 5 anys).

Es tracta d’espectacles amb aforament reduït, on es crea un ambient íntim i proper i amb una durada d’entre 20 i 45 minuts, com a màxim, ja que es considera el temps adequat perquè l’infant pugui mantenir la seva atenció.

Espais adaptats als infants

Al SAT trobem una zona on deixar els cotxets, lavabos amb canviadors, alçadors per les butaques i molta paciència dins de la sala, elements imprescindibles per a fer-nos l’experiència còmoda i agradable.

En la secció per a nens una mica més grans, a partir de 5 anys, tenim propostes molt educatives i precioses, com la que es representa fins al 17 d’octubre: LA MOTXILLA DE L’ADA, una història de TEATRE AL DETALL, que ens parla d’una nena trans que lluita per la seva identitat.

No deixeu de consultar la programació del SAT per a gaudir d’una estona de cultura familiar, qualsevol d’aquests caps de setmana de tardor. És una bona oportunitat per aprofitar i passejar per la bonica i alegre Rambla Fabra i Puig, jugar a trepitjar les fulles i fer un aperitiu sota el càlid sol d’aquests mesos que arriben.


El Sant Andreu Teatre (SAT) aposta per la cultura en família

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *