ALMA Barcelona ens porta The Cat Empire a Barcelona

ALMA Barcelona ens porta The Cat Empire a Barcelona

Cartell del ALMA Festival 2024

Torna el festival ALMA a Barcelona, aquest any amb grans artistes i grups com The Cat Empire. Del 24 de juny al 21 de juliol podrem gaudir al Poble Espanyol de grans concerts. Com no pot faltar, prèviament, al Village, podrem veure un concert en petit format mentre degustem alguna proposta gastronòmica que se’ns ofereix.

El 10 de Juliol tindrem el concert de The Cat Empire amb la prèvia al Village de “Muv Band”. Les portes obren a les 19:00h i el concert començarà a les 21:30h així que es té temps per passejar i començar a escalfar motors.

The Cat Empire: reggae, jazz, rock, funk i ska

The Cat Empire és una formació musical que fusiona reggae, jazz, rock, funk i ska, formada l’any 1999 a Melbourne (Austràlia). El nom del conjunt prové d’un dibuix del germà més petit d’en Felix Riebl, Max, i la distintiva icona d’ull de gat, conegut com a «Pablo», va ser creada per Ian McGill, el pare d’Ollie McGill.

Esperem que ens delatin amb el seu nou senzill acabat de sortir del forn el 28 de Juny, “La Gracia”. La cançó es va inspirar en el primer viatge de Lázaro Numa a Espanya i va ser coescrita amb el vocalista del grup, en Felix Riebl. En la cançó trobem també com a cantant el baixista Grace Barbare i la col·laboració del trio flamenc Arte Kanela.

Els membres principals del grup són: Félix Riebl (percussió i veu), Harry James Angus (trompeta i veu), Will Hull-Brown (bateria), DJ Jamshid «Jumps» Khadiwhala (taula de barreges i percussió), Ollie McGill (teclat i cors), i Ryan Monro (baix i cors). Tenen 9 CD’s, l’últim, “Where the Angels Fall” de l’Agost del 2023, és el que ens presentaran el dia 10 de Juliol a Alma Festival, també rememorant èxits com «Money Coming My Way» o «Rock’n’Roll». Aquest nou espectacle celebra el moviment, l’evolució i la diversió.

El 10 de juliol gaudeix de The Cat Empire al ALMA Festival

Veure’ls en directe sempre és tot un espectacle i el pròxim concert a Alma Festival promet molta diversió. Es poden trobar entrades per anar a la pista i deixar el cos moure’s a ritmes escandalosos o entrades per anar a una de les dues tribunes que trobem al lateral i frontalment, pels que prefereixin gaudir de l’espectacle des d’una altra perspectiva. Les entrades van des de 38,60€ fins 60,60€.

Vagis on vagis tens assegurat l’intercanvi energètic que cada concert de The Cat Empire ofereix entre la banda i el públic. Espero trobar-te allà i celebrar plegades la pluja caiguda, l’estiu i el bon rotllo de “The Cat Empire”.

COMPRAR ENTRADES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *